Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
LaYa je napisao: Videh Pikija pa haj :p
Jesi li se ikad obeznanio od akohola?
Imao sex one night?
Sta cenis kod sebe najvise?
Kojeje tvoje najjace oruzje? jesam, ihahaj imao... i to ajme meni... 'bemti alkohol... cijenim.. prilagodljivost, imam faktor lakjabilnosti... ako mi je stalo da me neko zavoli i da ostavim dobar dojam, onda ću ga ostaviti... oružje... kad treba znam prešutiti
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Znas li da si moj 'san nedosanjani' haha?  Ides li u crkvu i kakav si po pitanju vjere? Sta mislis o ateistima...jesu siromasniji duhom? Kako se sexati u vodi na moru? Jesi ikada bio voajer..slucajno ili namjerno?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Koliko cesto viris na forumu?
Cime te zena moze osvojiti 'na prvu' sem izgleda?
Kako se osjecas kada ti zena placa pice ili veceru?
Najposebnije mjesto na kome si imao sex?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Molena je napisao: Kad se pogledas u ogledalo jesi zadovoljan? Sta bi mijenjao na sebi da mozes? Cije pisanje na forumu ti se NE svidja? Hoces li nam otpjevati sta na novoj temi?..izrecitirati..reci BUUUUU  Ko ti je uzor u zivotu? Vjerujes li u idolopoklonstvo? Da moras birati izmedje iskustva i cekanja 2 godine 'nista prije braka', sta bi izabrao? pa jesam... a mijenjao... da mi malo gušća kosa... jbg, genetika me sjebala  ne sviđa mi se od puno njih, recimo...Mojne (ne kužim te priče 'daj va*inu' i to), al' niš specijalno vidjet ćemo, da se upjevam prvo.. mi mi mi mi, la, la, la nemam uzora, mrzim idolpoklonstvo, poistovjećujem ga sa slabošću iskustvo, 'ebeš te pričice, ništa prije braka...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
jesi li kad podmetao ledja da bi se nekome uvukao?
kako podnosis poraz?
da li je tvoj odbrambeni mehanizam "nije mi stalo"?
patis li u tisini ili se po tebi vidi?
da li je za tebe strano da "dobijes" oral iznendno dok gledas tv?
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
LaYa je napisao: Sta treba da se menja na ovom forumu?
Koliko u zadnje vreme je ovde netrpeljivosti?
Na cijoj je strani Senka sem svojoj?
Kako Radojka? pa ne znam, da se mene pita, a ne pita... ja bih izbacio sve te copy paste postove i ta ljepljenja sličica , nema tu kvalitete ovo je još i dobro, znalo je biti puno intenzivnije Senka je na mojoj strani  Radojka? nema je trenutno
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Jesi li zaljubljen?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
LaYa je napisao: Zasto ti je diploma isped zivotnog obrazovanja?
jesi li ikad se okoristio o zdravstvo?
cenis sebe,to se vidi,a umes li tako da cenis i druge? nisam to rekao, napisao sam da je bitna jesam, kad zdipim neki konac, iglu, antiseptik, lokalni anestetik, da pokrpam svoju satrčad sklonu ozljedama u kuhinji  cijenim prema zaslugama, puno njih ne zaslučuje ni uncu moje pažnje, pa i ne cijenim
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Sta mislis o zenama s kojima si imao sex za jednu noc?..
Jel ti se ikada desio prvo sex pa tek onda 'ljubav', osjecanja, veza..sta god?
Jel bi mogao biti u vezi sa starijom zenskom ili prednost dajes mladjima?
Sex u troje...imas li zelju?
Pravo na abortus..Da ili Ne?
|
|
|
|
|
|