Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
sad sam citala Komsinice ajd stavi i mene da vidim kako je to iza drugog ugla posmatrati sopstvenu zlobu p.s. stvarno ne znam ko se bavio tim slikanjem i cuvanjem pisanja starih od forumasa cetera koga li vec skroz mi je bzvz to tj nije mi bas normalno al ajd razdrmace to forum cini mi se mozda se stari i vrate
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
e sad vec nisam upucen o cemu pricate,ali to je bas ludo..i to postujem
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
cuo od nekog,i shvatio da je pravu..ovde na balkanu mozes samo psihicki da obolis,da pijes lekove,alkohol,ili da se drogiras,zato treba otici bilo gde..balkan supak sveta
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
MeGi je napisao: sad sam citala Komsinice ajd stavi i mene da vidim kako je to iza drugog ugla posmatrati sopstvenu zlobu p.s. stvarno ne znam ko se bavio tim slikanjem i cuvanjem pisanja starih od forumasa cetera koga li vec skroz mi je bzvz to tj nije mi bas normalno al ajd razdrmace to forum cini mi se mozda se stari i vrate Megi, to je bilo sinoc. Nisu to bajate price Sinoc su paparazzo lovci bili u akciji.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ma gdje to da i ja turim nos ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Nemam pojma. To su paparazzo lovci dostavili. Oni znaju, ja ne.
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Tko su paparazzo lovci? Da se znam skrivat! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ne mogu to da ti kazem. Paparazzo lovci su kao nindze, ko ih bude video, morace da umre ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahah..vidi je..ko ih vidi morat ce da umre...  ja mislim da bi Megi bila odlican lovac..
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
pa tako kazu za nindze... ko ih vidi morace da umre xaxaxa a nasi lovci su kao nindze. samo puf i tu su, pa opet puf i nema ih.
|
|
|