Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...da je pametnije kad ja ne donosim zaključke...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Da su intervjuisani forumasi, svi do jednog, sjajni likovi.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
...da je Pitt dosadan na vrucoj stolici, preskace pitanja a i cini mi se da iskreno odgovara na odbrana navikli smo samo na lazi-sprdnju
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Komsinica je napisao: Da su intervjuisani forumasi, svi do jednog, sjajni likovi. a ovi koji nisu hoces da kazes da su los SRAM DA TE BUDE KOSMINICE DA ZNAS SRAM
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
MeGi je napisao: Komsinica je napisao: Da su intervjuisani forumasi, svi do jednog, sjajni likovi. a ovi koji nisu hoces da kazes da su los SRAM DA TE BUDE KOSMINICE DA ZNAS SRAM Kao prvo, prati fabulu radnje, ne uleci kao muva bez glave. To ne lici bas na tebe. Ukoliko ne razumes sta hocu da kazem, onda ces morati da nadjes post gde pise da su juce neki odgovarali, a ostali ce blagovremeno dobiti pitanje. Dakle? Kao drugo, povedi racuna kako mi se obracas. Ta velika slova i te fore, kod mene ne pale. Ja sam uvek fer i korektna prema tebe, pa s tim u vezi i postupi.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Komsinica je napisao: MeGi je napisao: Komsinica je napisao: Da su intervjuisani forumasi, svi do jednog, sjajni likovi. a ovi koji nisu hoces da kazes da su los SRAM DA TE BUDE KOSMINICE DA ZNAS SRAM Kao prvo, prati fabulu radnje, ne uleci kao muva bez glave. To ne lici bas na tebe. Ukoliko ne razumes sta hocu da kazem, onda ces morati da nadjes post gde pise da su juce neki odgovarali, a ostali ce blagovremeno dobiti pitanje. Dakle? Kao drugo, povedi racuna kako mi se obracas. Ta velika slova i te fore, kod mene ne pale. Ja sam uvek fer i korektna prema tebe, pa s tim u vezi i postupi. Hahahahah de bona salim se Komsinice koji ti je vrag cemu ozbiljnost a namjerno sam napisala tako znala sam da ces se upecati:)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ides i ti u paparazzo poteru, ja ti kazem. nevaljalice mala
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ja sam smor za te stvari:)
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
|