Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
dakle,tko si,sta,odakle,ko te poslo...(uperila lampu u lice Naopakom)
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Gasi to...ja sam bre Naopaki...samo to znam.Mozes da me mucis....nista necu da priznam, jer nemam sta.dakle pocni tiranine!!!
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Zezam se ja malo.Zato sto si zaebant i kontas salu.Pozz tebra.Ema lutko ljubac.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Eto zezamo se.....Jo sister...sto zanimljivo ovo...zaebant ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
des Andjele ,june te munulo ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
Naopak
|
|

N

|
Emanuella je napisao: des Andjele ,june te munulo ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
Naopak je napisao: Emanuella je napisao: des Andjele ,june te munulo ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif) tjuti ti sto ne das licnu kartu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
Naopak
|
|

N

|
jos mi oci cakle od onog tvog svetla... 
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
m? pricaj suvislo koe svjetlo
|
|
Naopak
|
|

N

|
Emanuella je napisao: dakle,tko si,sta,odakle,ko te poslo...(uperila lampu u lice Naopakom) Jesi ti ovo napisala?Jesi!!! eto to svetlo. Nego moram da kazem da mi se ne svidja moj avatar.
|
|
|
|
|
|