| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
valjda ćeš i ti učestvovati ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
u drami na SF ako mi plate angazman ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Emanuella je napisao: u drami na SF ako mi plate angazman ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif) Tebi samo ja plaćam kako se dogovorimo ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) mislis...ono
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
si vidla onog Kežualka... opasan mali... kako samo vozi slalom u onije šimike od krokodilko ko da se s nji rodio mislim na stoliče i na vrela j... bem ga šta god jaooo postaču i vulgareVulgaritis mislim šeČeru sve mori cepaj Radojko mori ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Emanuella je napisao: u drami na SF ako mi plate angazman ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif) znači ništa bez plate sad je kriza.. oskudacija ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
Вучица je napisao: si vidla onog Kežualka... opasan mali... kako samo vozi slalom u onije šimike od krokodilko ko da se s nji rodio mislim na stoliče i na vrela j... bem ga šta god jaooo postaču i vulgareVulgaritis mislim šeČeru sve mori cepaj Radojko mori ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) vidla hebo te bik prosto ti zao i da kresnes nekog takvog finog ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Дадо она мори нема појМето што је оскудација ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Вучица je napisao: Дадо она мори нема појМето што је оскудација ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) kako da joj objasnim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
jel ja jok imam sponzore...jos nisu svi poapseni ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|