| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Najgora je napisao: Вучица je napisao: е Вујкане бери бостан ома кад се Дади вако јави има да ладну Мораву молеш да се угреје (da li će doći do tuče u kafani, konačno! hoće li se možda pomiriti, da li će se još neko umeštai...napeto...gledajte nas na Prvom srBskom programu svako veče od 22h) ajde Vučko ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Да ли је Брат близанац од НајбољШу успео да рскринка сестру Манијакову као се у наручју батргала пуковнуку у пензију Бредкастом пардон Нанулици или ће Ем поново зазвектати штиклицама... поглдеајте искључиво на СрбијаФоруму ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ma da,sitnica,sad cu jos toliko,eo 21
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
vuja kojic je napisao: ajd rasturaj pa da idemo  
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Вучица je napisao: Najgora je napisao: Вучица je napisao: е Вујкане бери бостан ома кад се Дади вако јави има да ладну Мораву молеш да се угреје (da li će doći do tuče u kafani, konačno! hoće li se možda pomiriti, da li će se još neko umeštai...napeto...gledajte nas na Prvom srBskom programu svako veče od 22h) ajde Vučko ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Да ли је Брат близанац од НајбољШу успео да рскринка сестру Манијакову као се у наручју батргала пуковнуку у пензију Бредкастом пардон Нанулици или ће Ем поново зазвектати штиклицама... поглдеајте искључиво на СрбијаФоруму ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Kada.. kada če da bude
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Да ли је Брат близанац од НајбољШу успео да рскринка сестру Манијакову као се у наручју батргала пуковнуку у пензију Бредкастом пардон Нанулици или ће Ем поново зазвектати штиклицама... поглдеајте искључиво на СрбијаФоруму ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) E to se traži Ae ti moj brat blizanac ovo da oslikaš a? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
LaYa je napisao: ma da,sitnica,sad cu jos toliko,eo 21 ako ako i ja sam malo danas se igrala ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Dado da me obavestiš viš da sam totalno neobaveštena ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
(da li će doći do tuče u kafani, konačno! hoće li se možda pomiriti, da li će se još neko umeštai...napeto...gledajte nas na Prvom srBskom programu svako veče od 22h) Да ли је Брат близанац од НајбољШу успео да рскринка сестру Манијакову као се у наручју батргала пуковнуку у пензију Бредкастом пардон Нанулици или ће Ем поново зазвектати штиклицама... поглдеајте искључиво на СрбијаФоруму Да ли че новопридоШла Нуша бити ипак семе раздора тој љубави ван свих поимања свемира или ће се Трифун као новосазнајући краљ ипак умешати и донети свима решења... нечаситечаса... само на СрбијаФоруму расплети и заплети... да ли ће... не ли ће ... ко ли ће...
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Iskra je napisao: Dado da me obavestiš viš da sam totalno neobaveštena ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif) сутра Даде морам убацим још ликова само не знам ди да нас денем дал ко она два Мапета ил ко оне што им се јавља мени занимљивије ова серија од дешавања ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
E jedva čekam da vidim ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|