Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Lako provaljujes ove kod kojih sujeta i bijes brzo proradi..to ti urodjeno ili iskustvo ? haha  Koje boje su ti zidovi u spavacoj sobi? Jel ti vjerujes da na forumu postoje VIP forumasi? (zamisli) Reci kombinaciju 5 brojeva za loto?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Jel si nekada bila mod?Zivo me interesuje...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Da li mislis da ti se Molena slihta sa pitanjima? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hehehe..mudro mudro
Ciju sliku bi voljela imati od forumasa?
Trazis li uvijek kusur u prodavnici ili prihvacas i zvake?
Jesi ikada izasla u pidjami iz kuce? zaboravila ili namjerno?
Hladna cola ili svjeza narandza?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Da li mislis da je Andjelka duhovita? 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Molena je napisao: Ako bi ti prdedlozila da dodjes do Dubrovnika da se upoznamo i da mi napravis manikuru..jel bi pristala i bil' mi naplatila he he? ..hehe..kad ču te ubediti da mi to samo prihodno al' ne i delatno.. ..al' ne bi nikada prihodila od tebe..Volis li da se opijes i koje ti najdraze pice? ..volim pivo..i to je to..ostalo ne...a ne opijam se..zamisli da mi nešto promakne i proputim zbog opijenosti...ma begaj
Znas li da si jedna od rijetkih koja je sa malo slova ( malo pisanja i javljanja), 'osvojila' dobar broj forumasa?. ..hehe..jel ti sebe podrazumevaš pod dobrim brojem forumaša.. ..ih moli..imam ja i brojeve kojim sam osvajala.. U cemu je tajna tvog uspjeha?  . u lepoti..i samo u lepoti
.. Volis li vise viceve ili smijesne price iz ljudskih zivota? ..nek je smešno..a jel priča ili vic nebitno.. Vjerujes li da je vaznije imati dobrog interpretatora nego vic ili pricu?. .definitivno..Imas li ti idola?.. imam..mog đeda
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Molena je napisao: Minnie samo da znas...samo si moja  Nadam se da B nije ljubomoran  ..moli a daa ti malo odspavaš..valja u ponedaljak raniti na posao..
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahahahah...necu vise a i nisam te bas nesto izresetala Odgovori na postavljeno..sat je istekao...moja cigara jos koji dim ima a sutra je nedjelja  ljub ljub :*
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Sta je to sto te automatski odbija od nekog muskarca? Sta mislis o homoseksualcima?podrzavas ili ne? Da li si materijalista?
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Molena je napisao: Ja imam poznanicu koja kaze...brate kad mi se pisa nije vazno mjesto..ja to odradim gdje god. hoce vani iz mene, sta da ga zaebavam..jesi i ti takva ?. .jok..ja ćutim i trpim..
Jesi u vodi vise penzioner ili s i aktivan plivac?.. Suncas li ponekad i 'njih dvije' ?.. njih tri ne sunčam..kažu nije zdravo
Zasto te se mnogi boje..msm vecina se plasi sta ce Minnie da ih pita na vrucoj stolici? ..hehehe..e znaš da se i meni to učinilo...da se nekako razbeže....mili..voliš li ti više vruće ili 'ladno..
|
|
|
|
|
|