Autoru |
Poruka |
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
Molena je napisao: takvu te volim Laki hehehe
kakve veze pare imaju s tim Utheru usne za ljubljene, ruke za mazenje, srce za voljenje...ahhh e sav sam takav sve imam al lepo jedem 
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ahhh, bas sad sam se...raznežila
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena je napisao: trazim nekog da me mazi, pazi, voli i sve ostalo detalje na pp
(ovo je najposteniji oglas na ove 22 stranice) ubelezio sam ovaj oglas. nekako cu te vec nagovoriti da se nadjemo na pola puta na ostrvu Crete-u... pa nek pukne svet 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
uvijek mi je bila zelja da posjetim Cretu ali volim kad me nagovaraju...pa cu cekati tvoje nagovaranje ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
trebaju mi dve radnice da nesto rade dok ja lelemudam
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
ja umem lepo da nagovaram ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja umem lijepo da se opirem ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
ne sumnjam zato cu te i nagovarati. par sati leta i par zemljotresa u proseku po danu. to je Crete...  domace vino, tradicionalna kuhinja a uvece mesec kao na dohvat ruke uf... 
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ja ne znam za krete i crete ali ima tu jedan motel, onako, nije los, mirno je i niko nikoga ne poznaje posle, ne treba ni LK, ma milina
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nadam se i vecernjem zemljotresu  ovi dnevni me ne plase...prozivio je mujo i gore casual je napisao: domace vino, tradicionalna kuhinja a uvece mesec kao na dohvat ruke uf...  ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) ...romantika...uf... jedva cekam da me podjes nagovarati ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ovo sto Trile spominje....odradjivanje, nema tu romantike
|
|
|
|
|
|