Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Povezujes li forumase sa avatarima? Cije slike forumasa imas..ako nije tajna? Kako podnosis kada onom tvom druge babetine postavljaju kisitje i ostala srcad na profil? hahah  Vjerujes li da se svadja najbolje rjesava u spavacoj sobi? Jesi ikada prevarila?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Minnie je napisao: Molena je napisao: Znas li sta je veliko 8 cm i sto zenu cini neizmejrno sretnom?.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ( znam da zvuci cudno, ali postoji i to ) ..ne znam..to nešto afričko garantImas najmanje dvije u svom novcaniku kreditna kartica ljubavi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
[quote="Molena"]Koliko si visoka?..173 Bavis li se nekim sportskim aktivnostima..neki hobi?..trčim..
Sjecas li se mojih prica sa pocetka..pocela si da citas i duge tekstove..jesi nastavila? ( jos imam sacuvan tvoj prvi komentar na mom blogu tamo he he)..sećam se svakako.. citam redovno..samo me mrzi da kuckam..a ti si jedan od jačih interpretarora mojih misli..
Ko ti je sada inetersantan bloger?..meni em neobična ..pit se drži nekog svog fazona koji mi simp.....a ovi poetični nekako i nisu moj fah...mada ja volim juliju..
Sta mislis o pamucnim muskim gacama..jesi ti sexy?..ma daj...mislim da su bolje od sintetičkih..zbg allergija..recimo bubi nikada ne bi mogla nositi muske sintetičke gaće..
Volis li da je muskarac dlakav ili da se malkice depilira?men' to pederski../quote]
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ako bi ti prdedlozila da dodjes do Dubrovnika da se upoznamo i da mi napravis manikuru..jel bi pristala i bil' mi naplatila he he? Volis li da se opijes i koje ti najdraze pice? Znas li da si jedna od rijetkih koja je sa malo slova ( malo pisanja i javljanja), 'osvojila' dobar broj forumasa? U cemu je tajna tvog uspjeha?  Volis li vise viceve ili smijesne price iz ljudskih zivota? Vjerujes li da je vaznije imati dobrog interpretatora nego vic ili pricu? Imas li ti idola?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Minnie samo da znas...samo si moja  Nadam se da B nije ljubomoran 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Molena je napisao: Padas li vise na rijeci nego na djela? ..na dela..
Da li mogla reci muskarcu kojeg upoznas da mu smrdi iz usta ili bi folirala i pravila da ne primejcujes?.. Sta mislis o Megi? ,,obožavam megi...volim njen duh i uvek imam opravdanje za svaku njenu brljotinu..
Koliko ljudi zaista zna Caneta..znas li?. .e..sad...cane jeste prepoznatljiv većini onako na prvi pogled..ali mislim da ga slabo ko poznaje...ti si mislim jedna od retkih..
Vjerujes li da svi tracaju...to je postalo kao sport? ..sigurna sam..pogotovo oni što se zgražavaju i na pomen..e ti su najgori..kad te takvi oblate ne mož te dunav oprat'..cim vidim da neko kaže..ne tračam..klonim ga se..Imas li neku fobiju? imam..al' ne bi' sad o tome..Idem li ti na zivce sa svim ovim pitanjima? ..ne..samo sam u maloj panici jer znam da sam spora..a i piša mi se..
hahaha..sporino moja ..oprostam ti jer vam je to u krvi ha ha ha
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Andjeo sa greskom je napisao: Mislis li da je ljubomora odlika slabih i nesigurnih ljudi?. ..ljubomora je obavezan osećaj ako voliš..a te umotvorine okači mačku o repKoliko ti vremena treba da nas onako sve namontiras na ogovaranju?.. ne puno..uigrana sam ja.. [zenskismeh.gif] Sta ti tacno smeta kod Elene prenecu joj? ..ne mogu je poznat otkad' krunisana..izmenila lični opis..konkretno..hlađenje zbog slika vulgarnog sadršaja..ma ajde.. Da li si spontana ili volis da imas sve isplanirano?.. zavisi..
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ja imam poznanicu koja kaze...brate kad mi se pisa nije vazno mjesto..ja to odradim gdje god. hoce vani iz mene, sta da ga zaebavam..jesi i ti takva ?..
Jesi u vodi vise penzioner ili si aktivan plivac?
Suncas li ponekad i 'njih dvije' ?
Zasto te se mnogi boje..msm vecina se plasi sta ce Minnie da ih pita na vrucoj stolici?
Poslednji put menjao Molena dana 17 Feb 2013, 04:01, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Eleminisi:
Molena-Julia Megi-Laya Senka-Trile Nero -Cane Pic-Zex
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Molena je napisao: Povezujes li forumase sa avatarima?. .uvek mi žao kada menjaju avatre..znači povezujem.Cije slike forumasa imas..ako nije tajna? ..hehe..tajna je..golem mi album...Kako podnosis kada onom tvom druge babetine postavljaju kisitje i ostala srcad na profil? hahah ..izribam ga..ko da je on siroma' šta kriv... ..
Vjerujes li da se svadja najbolje rjesava u spavacoj sobi?. .verujem..pa na sudu se sigurno ne rešava...Jesi ikada prevarila?. .što bi ti rekla..nisam taj tip..
|
|
|
|
|
|