| Autoru |
Poruka |
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
sad ništa deb
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Вучица je napisao: Лаку вам ноћ спавачи, лепе снове снили Никита и ја затварамо јботе ко да је неко рекно фајронт и сви ко метак збрисаше ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) ma kad razidju nas dve cemo da ocefimo neko parce torte sto sam sakrila malo pre e jesam zla majko mila , ....a sta da se radi bilo nas previse ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Julia je napisao: cuj nemas pojma.. vazno je pevati..a kako..ko da je bitno.. ма јок мори нисам стидећа драла би се ја из гласа све једно да се смејемо све имате дивне гласове ви које сте певале ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
Boss je napisao: nuša je napisao: Boss je napisao: Ej nuša dobrodošla. ![[mz.gif] [mz.gif]](./images/smilies/mz.gif) Hvala...stigao si mi poželjet dobrodošlicu prije no što me otjeraše....opomena za opomenom..nesmijem pp otvorit više. Muke tvoje. ![[girl_sigh.gif] [girl_sigh.gif]](./images/smilies/girl_sigh.gif) eto...prava sam mučenica ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
vuki noćka
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Nikita je napisao: Вучица je napisao: Лаку вам ноћ спавачи, лепе снове снили Никита и ја затварамо јботе ко да је неко рекно фајронт и сви ко метак збрисаше ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) ma kad razidju nas dve cemo da ocefimo neko parce torte sto sam sakrila malo pre e jesam zla majko mila , ....a sta da se radi bilo nas previse ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) јаооо Никичице само кад би знала колико сам гладна а несмем а то парче никад ти нећу заборавити ко да сам га изистински изела ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
nuša je napisao: Boss je napisao: nuša je napisao: Boss je napisao: Ej nuša dobrodošla. ![[mz.gif] [mz.gif]](./images/smilies/mz.gif) Hvala...stigao si mi poželjet dobrodošlicu prije no što me otjeraše....opomena za opomenom..nesmijem pp otvorit više. Muke tvoje. ![[girl_sigh.gif] [girl_sigh.gif]](./images/smilies/girl_sigh.gif) eto...prava sam mučenica ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) Šta si to radila ? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
debilko je napisao: Šta se ovde događa, ćao svima. Pustili na nas invaziju krava mislim mleka mislim ....auuuu ne znam sta mislim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
vuja kojic je napisao: vuki noćka дићеш сад еби га кад те видим у целини целости м
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Vucice ostavim aj tebi u sfonjer to parce pod staklenim zvonom ....nema niko da takne .... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|