Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
-Da lii si u reali slicna kao na avataru?
-vjerujes li u virtuelnu "ljubav"
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ono za ljubomoru sam morala da pitam...izgleda da moje zaglavljivanje u liftu nije najbolje primljeno  he he Volis li kontrolirati sve? Ja te zamisljam kao na avataru..sa dugom crnom cupavom kosom..jesam li na dobrom putu? Koga na forumu znas jako dobro(osim mr. cjenjenog) ?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
-Koju drzavu vise volis Srbiju ili Crnu Goru?
-Sta cenis najvise kod svog partnera?
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Molena je napisao: Kako nam je ...ups, kako ti je B? he he  ljub ljub (pozdrav za njega  ) Koga bi na vrucoj stolici bas samo za sebe? Znas li stvarno da baratas s guslama? dobro nam je..hehe...ljubi i on tebe...i pozzz Bubi jok..nisam ih ni dohvatila nikad..znam da negde vide okačene o klin...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Sta bi mijenjala na forumu? Ko te najvise nervira na forumu? Kad si zadnji put putovala i gdje? Jel istina : kad je usao zapovjednik u zatvoru u ceeliju i svi ustali samo crnogorac ostao da sjedi,pa mu ovaj rekao :junacino ja kad udjem ti ima da ustanes..a crnogorac mu rekao:meni su rekli da moram da odlezim!!  Stereotip ili istina ta prica o ljenosti ?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Poslednji put menjao Molena dana 17 Feb 2013, 03:19, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
-Ides li na vise foruma? -gdje je najpozitivnija a gdje najnegativnija ekipa?
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Molena je napisao: Ono za ljubomoru sam morala da pitam...izgleda da moje zaglavljivanje u liftu nije najbolje primljeno  he he ..e bje zezala sam se..bilo mi k'o dobra fora...ali i nisam puno..pa ti sad vidi....hehehe
Volis li kontrolirati sve? ..obožavam..
Ja te zamisljam kao na avataru..sa dugom crnom cupavom kosom..jesam li na dobrom putu?. .jesi..samo bez lokni..a cupava sam vazdaKoga na forumu znas jako dobro(osim mr. cjenjenog) cenjenog i ..caneta.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
MeGi je napisao: -Koju drzavu vise volis Srbiju ili Crnu Goru?..bosnu..
-Sta cenis najvise kod svog partnera? . .ljubav..koju oseca prema meni..
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Koga cijenis na ovom forumu...ko ti se cini najiskrenijim?
Ko je najneiskreniji?
Hoces li nam otpjevati nesto?
Imas li svoje mjesto na koje volis ici na ljetovanje?
Mislis li da slika govori vise od svake rijeci?
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
MeGi je napisao: -Da lii si u reali slicna kao na avataru?..što nisi gledala na fotkama..tamo negde..otkud znam..
-vjerujes li u virtuelnu "ljubav"..verujem bre,..ovoliko...
|
|
|
|
|
|