| Autoru |
Poruka |
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Вучица je napisao: Će dođemo zajedno.... Ma samo piši ,misliš da bilo šta iko razume ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
LaYa je napisao: Trile,a sta tebi trne? nista sto ne mozes da mi oporavis
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Trile je napisao: kud bas stopala imas nesto drugo da ti trne pa ti sreco kreni od stopala pa dokle se stigne ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Julia je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Julia je napisao: Ispadni iz taj monitor ,da te podelim na proste činioce ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) jes pa da posle pola budem VIP a pola obican *seljak* ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nisam rek`o na pola ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
LaYa je napisao: manijak,sta ti se koci? de pridji rumenCi То све лудо! РуменКа, ти си се мори изметнула на чику из преко Мораве!
Ћери Вуко, не чекај ништа, одма ватај и љуби! Онај Манијачко ми изгледао прилично отресит! Није ко ови што трују, а после се извуку као... да не кажем шта! Ал изгледа, џабе. Лажица га смотаде. Ту ће сад да дође до измене нежности... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
LaYa je napisao: jes Mojne,evo ti pulika wasis das pulika ?
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Molena je napisao: i ja bih masazu..ako neko masira ajde, imam ja dve ruke
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Nikita je napisao: Trile je napisao: kud bas stopala imas nesto drugo da ti trne pa ti sreco kreni od stopala pa dokle se stigne ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ccccccc...Trileeeeeeeeeeeeeeeee... e sad si me razocarao..i kao Vipovac i kao seljak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Trile je napisao: Molena je napisao: i ja bih masazu..ako neko masira ajde, imam ja dve ruke vraticu i ja tebi...s jednom 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Jbt, 00:30 ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
|