| Autoru |
Poruka |
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
MAD BOOKSELLER je napisao: nuša je napisao: MAD BOOKSELLER je napisao: nuša je napisao: Koga vrijeđa moj glazbeni izbor...molim poštovani publikum neka se izjasni? Нуша, малена, смири се мало... Није запело, беш песму. Пусти неколико дана, посматрај како други, тек си дошла. Не мораш први дан, па уз... Толико је лепих песама, одабери неку љубавну, шаљиву... Ај сад, смири се. Таман је вече лепо кренуло, сви весели, шале се, па сад да нешто замутимо без разлога. ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif) uvređena sam ...jako sam uvređena i povređena ....zašto se isključivi, zašto ste ograničeni...uvredili ste me i sad mi se ne sviđate više. Немој, малена, да си на крај срца... Полако, имај стрпљења. Немој одмах да се вређаш. Лепо је овде, само се малко олади. Има толико тема за писање, толико лепих слика за качење, толико песама на ЈуТјубу... Саћеш због једне песме да се нервираш. Послушај и ове друге људе, који су овде одавно. Немој да си на крај срца. Ајде, малена, буди добра... ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif) nisam ti ja bre malena....i šta bi htio da oladim na ovoj zimi...smrzotina bree;))))
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
NikiRiki, ja cu sa tobom da se dogovorim
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Молена видим тебе у ову гомилу Бос окле ви Анђелковиноооо Никичицее Дадо Лејку сам видела ел има јоште која Жемска а да је невидох од овије рундави
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
vuja kojic je napisao: LaYa je napisao: Ljubim ja gde treba,samo kazi kako da ti bude lakse ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) koga ljubiš da mu bude lakše ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) Vuki ljubim da joj bude lakse a tebi asm pre jedno 3 strane poslala ljubac,taj ti vredi kao dva obicna
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
LaYa je napisao: Nikita,ljubac čikita bonita Manijak,ce se dogovorimo usputa  Šta će se dogovaramo ,rešeno. Pozz Niki Girl. ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ima jedna nova..ista Zara  ne mogu se oteti tom dojmu hahah Boss...jesi ti stvarno to pitao u kafani hahaha. Niki ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
vuja kojic je napisao: LaYa je napisao: Ljubim ja gde treba,samo kazi kako da ti bude lakse ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) koga ljubiš da mu bude lakše ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) pa ti reče samo piši bez čitanja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Nikita je napisao: dobro vece
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
_MaNiaC_ je napisao: LaYa je napisao: Nikita,ljubac čikita bonita Manijak,ce se dogovorimo usputa  Šta će se dogovaramo ,rešeno. Pozz Niki Girl. ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif) Sve ce se dogovrimo a kao da je i bitno,samo ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Вучица je napisao: Молена видим тебе у ову гомилу Бос окле ви Анђелковиноооо Никичицее Дадо Лејку сам видела ел има јоште која Жемска а да је невидох од овије рундави DADO javila se ja ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
|