Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Megi oduzi se tebi ovo sjedenje  E Minnie srce samo da znas da sam ja tebe postavila na stolicu ...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Postavljam Picarda i Minnie al moram biti tu 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Molena je napisao: Megi oduzi se tebi ovo sjedenje  E Minnie srce samo da znas da sam ja tebe postavila na stolicu ... ..nisam znala... opaljuj onda... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Koliko sati dnevno spavas?
Kakve boje ti je lak na nogama a kakve na rukama?
Jesi ljubomorna?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ti ga iskreno i pametno upakiras svima..kroz slikice he he..mislis li da te svi skontaju kako treba?
Vjerujes li u iskrenost na forumu?
Jesu ti draze slike ili slova?
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Imas li muza ,decka,simpatiju? zasto retko menjas avatar?
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Molena je napisao: Koliko sati dnevno spavas?
Kakve boje ti je lak na nogama a kakve na rukama?
Jesi ljubomorna? ..dnevno nišš...uhvatim pet sest sati pred svitanje i jutrom ..crvene ko pas
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Kako nam je ...ups, kako ti je B? he he  ljub ljub (pozdrav za njega  ) Koga bi na vrucoj stolici bas samo za sebe? Znas li stvarno da baratas s guslama?
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Molena je napisao: Ti ga iskreno i pametno upakiras svima..kroz slikice he he..mislis li da te svi skontaju kako treba?
Vjerujes li u iskrenost na forumu?
Jesu ti draze slike ili slova? mislim da me retki kontaju pa i ne baš stari saM SLIKISTA
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Andjeo sa greskom je napisao: Imas li muza ,decka,simpatiju? zasto retko menjas avatar? ..imam...ga.. ..ne menjam nikada...ovaj mi dobro stoji..
|
|
|
|
|
|