| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ajljubac Vuki i od mene u poprsje
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
LaYa je napisao: cekajte ljudiiiiiiiiiiiiii da posaljem Koji jedan poljubac,to ti kao dva obicna  ne kontam ja to
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Boss je napisao: Molena je napisao: Boss je napisao: Molena je napisao: Boss ne meni pp..ASG  Vidi ove. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) tako to mi VIP-ovci radimo ko kome nego svoj svome hehehe Nije ti loša ta ideja sa pp-om da znaš. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) sve javno i transparentno...  prima se ko saučešće hahaha..znam znam ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Polako ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) vrti mi se u glavi
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Trile je napisao: Iskra je napisao: kakav sad formular ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) VIP pristupnica jel moze samo otisak?
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Julia je napisao: hahahahhaahahaha...jel ovo neko kolektivno ludilo  Pusti ti ludilo, nego mi odgovori jesam li rešio logički zadatak. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
шта је сад ВИП птриступница јботе јботе шта ће још да смисли да нас оддавле истера е јбга ЛЕјко ако само ти ту љубиш одоК дефинитивно на леву страну ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ovo se ne stigne ni pročitati ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Trile je napisao: Maniak, jes ti popunio formular Ja sam polu-pismen ,mogu da ga popunim samo do pola... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
nuša je napisao: MAD BOOKSELLER je napisao: nuša je napisao: Koga vrijeđa moj glazbeni izbor...molim poštovani publikum neka se izjasni? Нуша, малена, смири се мало... Није запело, беш песму. Пусти неколико дана, посматрај како други, тек си дошла. Не мораш први дан, па уз... Толико је лепих песама, одабери неку љубавну, шаљиву... Ај сад, смири се. Таман је вече лепо кренуло, сви весели, шале се, па сад да нешто замутимо без разлога. ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif) uvređena sam ...jako sam uvređena i povređena ....zašto se isključivi, zašto ste ograničeni...uvredili ste me i sad mi se ne sviđate više. Немој, малена, да си на крај срца... Полако, имај стрпљења. Немој одмах да се вређаш. Лепо је овде, само се малко олади. Има толико тема за писање, толико лепих слика за качење, толико песама на ЈуТјубу... Саћеш због једне песме да се нервираш. Послушај и ове друге људе, који су овде одавно. Немој да си на крај срца. Ајде, малена, буди добра... ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|