|
| Autoru |
Poruka |
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
nuša je napisao: LaYa je napisao: Prvo...mi smo stari i bolje se znamo i logicno je da vise pisemo medjusobno Drugo...jeste novi? jeste,pridjite,pisite po temama,zacikavajte...sta bilo...sta ocekujete,da cemo da vam noge peremo Trece...normalno je da neko nekome ne pase,na prvu...sta vas cudi? ja bih da mi nogice tko opere...onak laganice masažica...mooore!!! milice kćeri,dobićeš po nosu ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Senka,je i ti nova? ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
vuja kojic je napisao: Molena je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: ne izmisljaj..to nije krenulo od mene
Pamtim ko slon,ti si pitala na vrucoj samo se ne mogu setiti koga,da li mislis da je podela na VIP i seljake. Al aj necu,vidim da si osetljiva ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) E ti si bas bukvalista.. ti bas ne kontas ..jbg. Zao mi je. evo je suština ili bit mi ne kontamo,jel tako[/quote] E ovo stvarno ne razumem.. Ko to MI, VI, ONI.. ako neko nekome licno napise nesto, pa bilo to dobro ili lose..cemo odmah GRUPISANJE..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ma stvaraju se tenzije gdje ih nema...izmisljate jbt. A ti ASG...sta se vrijedjas...to je moje misljenje jbt. Od trenutka kad su ti ukrali profil pa nadalje i cijele one price, ja tako mislim-isfolirana. Ne kazem da necu promjeniti misljenje kad te bolje ne upoznam..sta sad, treba za vrat da ti skacem...Bolje da ne znas sta sam mislila o Triletu na pocetku  A pricu oko VIP-a i ostalog ste vi kako ti rece i shvati doslovno 'seljaci' povukli.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Ajde,Molena,Trile,Julija i levo Koja,ASG,Boss i noŠa desno senka na sredinu vuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
i ne razumem zašto je nuši obrisana pesma,ne vređa nikoga
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
vuja kojic je napisao: [ Zao mi je. evo je suština ili bit mi ne kontamo,jel tako[/quote] Haj budi frajer pa nadji drugu bit..lako je tako pih
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
vuja kojic je napisao: nuša je napisao: LaYa je napisao: Prvo...mi smo stari i bolje se znamo i logicno je da vise pisemo medjusobno Drugo...jeste novi? jeste,pridjite,pisite po temama,zacikavajte...sta bilo...sta ocekujete,da cemo da vam noge peremo Trece...normalno je da neko nekome ne pase,na prvu...sta vas cudi? ja bih da mi nogice tko opere...onak laganice masažica...mooore!!! milice kćeri,dobićeš po nosu ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) zašto ćaćo, šta sam rekla ...samo nogice do do ruba suknjice.
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
joj sve rodbina....gde je stari svat?
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
zasto Senka u sredinu moze Julia u sredinu
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] i 474 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|