| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
eo raje,stigao je,konacno,kad prozivam inace ne zna da se sam javi ne odgovara mu drusto
Boss,tvoja ekipa,ASG i Koja,vi ste zajedno dosli,zajedno se i drzite Vuki sad ne mesam jer vi niste dobri al su njih dvoje sa njom dobri...i vi ste blesavi
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
alo bre zenske nemoj da pustim obezbedjenje da radi
sta se prepucavate tu
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
bolje daj neko piće ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
LaYa je napisao: eo raje,stigao je,konacno,kad prozivam inace ne zna da se sam javi ne odgovara mu drusto
Boss,tvoja ekipa,ASG i Koja,vi ste zajedno dosli,zajedno se i drzite Vuki sad ne mesam jer vi niste dobri al su njih dvoje sa njom dobri...i vi ste blesavi ko razume shvatice ?????
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Molena je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Ma samo se suska al niko ne sme da kaze...zato meni jezik do poda... Daj nesto da ohladim jezik ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Tebi jezik samo pun pogresnih predpostavki...i u tome je jedini problem. Pitaj otvoreno sta te zanima..ne zakljucuj sama, sebi ucini uslugu. Nisi losa.ali puno pepejises i vidi se cinizam i ironija u svakom tvom postu...nisi jos za VIP-a svakako. Polako..nadoces  [/quote] Hoces da ti posajem pp Ne duso ja sma samo kako ono rece isfolirana ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Prvo...mi smo stari i bolje se znamo i logicno je da vise pisemo medjusobno Drugo...jeste novi? jeste,pridjite,pisite po temama,zacikavajte...sta bilo...sta ocekujete,da cemo da vam noge peremo Trece...normalno je da neko nekome ne pase,na prvu...sta vas cudi?
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
Julia je napisao: nuša je napisao: ups...dobila sam opomenu....ne vidim razloga dobivanja opomena i ogranićenja u glazbenom izboru, niste fer. Pjesma je obiteljska karaktera, opisa ljubavi majke i sina te momka i cure mu...u čemu je fazon, štaaaa, ne smijemo se voljeti?????? gde si dobila opomenu? tamo gore što vi govorite pp...i nije smiješno...tužno do zla boga ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
vuja kojic je napisao: ja sam prvi potegao za VIP nije kumica....pozz nisi ni ti potegao...sjecam se ja dobro ..krenulo je sa +/- pa si napisao komentar na nekoj temi do kakvih sasznanja ili zakljucaka dodjoh  ali gentlimenski svakako od tebe
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
VIPovci shvataju mi razumemo
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
|