Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Megi sta mislis da te udamo za Bosketa? On mlad ti mlada on dobar ti dobra ti lepa,on se trudi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne, Boss je bacio udicu na tebe  a i odmah vidim da nije moj tip. al dobra ideja udati se za nekog ko se trudi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma ne mi smo stari drugari A mozda bi mogao necemu da te nauci,ako ovo sto prica nisu prazne price ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Ma znam ja to i moja drugarica sad sa drugom prc prc ljubav Ne, jednom kad kazem ne , ne vredi me ubedjivati Volim one koji se ne hvale 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Sta nikad ne bih uradila zbog ljubavi,mislim jel postoje neke granice?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi čime se to Boske hvali ? Unapred zahvalan na odgovoru. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjeo sa greskom je napisao: Sta nikad ne bih uradila zbog ljubavi,mislim jel postoje neke granice? Naravno....presla preko svog morala -tj granice moje normale
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: MeGi čime se to Boske hvali ? Unapred zahvalan na odgovoru. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) ahahaha nemam pojma rece andjeo da se hvalis
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Andjeo sa greskom je napisao: Megi sta mislis da te udamo za Bosketa? On mlad ti mlada on dobar ti dobra ti lepa,on se trudi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) I onako je lepo pitao jel ga voli
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Cipelice ti meni osta duzan danas ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Megi koliko jos imas fore min Da li mislis da se preko interneta moze naci srodna dusa? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
casual je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Megi sta mislis da te udamo za Bosketa? On mlad ti mlada on dobar ti dobra ti lepa,on se trudi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) I onako je lepo pitao jel ga voli i dobbioodg da ga volim ko i sve druge foruamase
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Boss je napisao: MeGi čime se to Boske hvali ? Unapred zahvalan na odgovoru. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Da pocnem da nabrajam... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|