| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
vuja kojic je napisao: Вучица je napisao: да ли се Вујкан прави лоод или ме ич нехебава м ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) vuki ne pravim se,izpozdravljah te ko vladiku....još u ruku da te poljubim нег штој нег руке да ми целиваш... дао си ме за ситне паре сад ће се мори вадиш из тој рупЧе док си жифко елем, остани диси и немичисеодавле имам нешто за теб ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Najgora je napisao: Mislim da ću ja sad da izadjem iz kafane da ne počnem da poludim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) gde ćeš sad kad je žurka zatvorenog tipa
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Ko sa vama ne poludi taj nije normalan..
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Вучица je napisao: vuja kojic je napisao: Вучица je napisao: да ли се Вујкан прави лоод или ме ич нехебава м ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) vuki ne pravim se,izpozdravljah te ko vladiku....još u ruku da te poljubim нег штој нег руке да ми целиваш... дао си ме за ситне паре сад ће се мори вадиш из тој рупЧе док си жифко елем, остани диси и немичисеодавле имам нешто за теб ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ja se ustoličio,ne mrdam
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Nikita je napisao: Najgora je napisao: Mislim da ću ja sad da izadjem iz kafane da ne počnem da poludim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma jok bre ....sedi i ja cu da sednem ima da razbucamo kafanu veceras kao svinja mastan dzak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a des ti juče m? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
mmm je napisao: Ko sa vama ne poludi taj nije normalan.. macak ajd opusti se ....uzmi pice i sedi ....pa da se malo proveselimo ..... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
vuja kojic je napisao: ja se ustoličio,ne mrdam Еве ти, пошто знаем да там ди је незалазиш Вуја КојићО њему се причају приче у Моравскоме крају чујем да је Баја брез мане и страха, свакој дјеви срце да без кајања Он је Вучина међ јнуацима!тоико од мен, неЧем те више узнемирафам ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Najgora je napisao: Nikita je napisao: Najgora je napisao: Mislim da ću ja sad da izadjem iz kafane da ne počnem da poludim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma jok bre ....sedi i ja cu da sednem ima da razbucamo kafanu veceras kao svinja mastan dzak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a des ti juče m? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) juce sam jos bolovala , a danas sam dobila naredjenje da moram da odlozim prehladu do 04.03 .....ne mogu dozvoliti sebi taj luxuz , naredjenje od sefice , a ja ta znate poslusna .....pa onda da povezem lepo i korisno i da nadoknadim propusteno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Вучица je napisao: vuja kojic je napisao: ja se ustoličio,ne mrdam Еве ти, пошто знаем да там ди је незалазиш Вуја КојићО њему се причају приче у Моравскоме крају чујем да је Баја брез мане и страха, свакој дјеви срце да без кајања Он је Вучина међ јнуацима!тоико од мен, неЧем те више узнемирафам ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) vuki hvala.....nije ovo nešto oproštajno valjda ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
|
|
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Nikita je napisao: mmm je napisao: Ko sa vama ne poludi taj nije normalan.. macak ajd opusti se ....uzmi pice i sedi ....pa da se malo proveselimo ..... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ma napet sam nesto..tu pice ne pomaze
|
|
|
|
|
|
|
|