Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
e necemo preterivati senka
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Megi sta mislis da te udamo za Bosketa? On mlad ti mlada on dobar ti dobra ti lepa,on se trudi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: MeGi je napisao: Boss je napisao: Zašto je MeGi preterano samokritična ? Jer ima mana vise od talibana Nabroj. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) nemam vere u sebe, samopouzdanja uvek msm da su svi bolji od mene,a ja losa u svemu neke psihicke mane , mrzi me sad dublje zalazit, a o fizickim tek ne bih
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjeo sa greskom je napisao: Megi sta mislis da te udamo za Bosketa? On mlad ti mlada on dobar ti dobra ti lepa,on se trudi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne, Boss je bacio udicu na tebe  a i odmah vidim da nije moj tip. al dobra ideja udati se za nekog ko se trudi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ako Senka tako kaže, mi joj verujemo. Anđele, ostadoh trudan. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Andjeo sa greskom je napisao: Megi sta mislis da te udamo za Bosketa? On mlad ti mlada on dobar ti dobra ti lepa,on se trudi [zenskismeh.gif] ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Megi...gde bi volela da ti se desi sex..ono da bude za pamcenje?neko odredjeno mesto..okolnosti..ili ti je to nebitno
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Megi sta mislis da te udamo za Bosketa? On mlad ti mlada on dobar ti dobra ti lepa,on se trudi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne, Boss je bacio udicu na tebe  a i odmah vidim da nije moj tip. al dobra ideja udati se za nekog ko se trudi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma ne mi smo stari drugari A mozda bi mogao necemu da te nauci,ako ovo sto prica nisu prazne price ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Julia je napisao: Megi...gde bi volela da ti se desi sex..ono da bude za pamcenje?neko odredjeno mesto..okolnosti..ili ti je to nebitno Nebitno... bitno da je udoban krevet da mogu ja da lezim kao covek ,jer sam crnogorka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Samo se vi sprdajte na Bosketov račun. Kakve udice, Boske u životu nije pecao. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|