Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
pa zar moze ljubav na pp? ili je PP - prvi pogled?
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
I ja razmisljam o istom kao i Julia....i ne vjerujem da je to moguce.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
jedino da ona napise: oh a onda on napise: uh i prosetaju te dve poruke nekoliko krugova al zeznuto ako Senki padne linAk salu na stranu, i ja mislim da to nije izvodljivo. neka se jave strucnjaci da objasne.
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma i nakon nekoliko krugova...nemoguce svasta bi tu opalo ili spalo, ali Senkin linAk nikako 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Pa zamisli u sred krugova, nestane im oh, ili uh i dodju da se zale kako im neko brise postove hahahaha
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
pa 'ebovas salim se..za PP..msm ja se salim..ali neko u to mozda i veruje... Al aj sad..kako se radja ljubav na netu..Na PP-u skajpu MSNU-u ..Fejsu, Tviteru... cemu god..al svakako na neopipljivim stvarima.. Ne racunam kad se dvoje dopisuju pa zaintrigiraju jedno drugo, a tu su recimo u istom il susednom gradu, slobodni zeljni necega novog, pa hajd da se upoznaju.. Ne salim se, ozbiljno, nemam nameru da pametujem ali prosto ne moze to da mi dodje do mozga..Nedavno sam cula slucaj dvoej ljudi (jedno poznajem vec dugo) koji su bili ''zajedno'' na Fejsu..I ja kazem pa posle koliko ste se upoznali..kaze pa nismo se videli..ja zablenula kao mentol..pa reko jbt kako ste bili zajedno ne kapiram..pa eto bili..i onda oni na istom tom fejsu skontali da nisu jedno za drugo... A ovo za PP je bilo zezanje naravno
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Hhahahahah...Kone neka predju na Ah i Eh  radi..provjereno. Julia...i mi se salimo.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ljubav se ne rađa na netu...nego u srcu...  Šalu na stranu...apsurdno je tvrditi da si s nekim koga nisi nikada dotaknuo...dodir je najmoćniji od svih osjeta...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Julia je napisao: pa 'ebovas salim se..za PP..msm ja se salim..ali neko u to mozda i veruje... Al aj sad..kako se radja ljubav na netu..Na PP-u skajpu MSNU-u ..Fejsu, Tviteru... cemu god..al svakako na neopipljivim stvarima.. Ne racunam kad se dvoje dopisuju pa zaintrigiraju jedno drugo, a tu su recimo u istom il susednom gradu, slobodni zeljni necega novog, pa hajd da se upoznaju.. Ne salim se, ozbiljno, nemam nameru da pametujem ali prosto ne moze to da mi dodje do mozga..Nedavno sam cula slucaj dvoej ljudi (jedno poznajem vec dugo) koji su bili ''zajedno'' na Fejsu..I ja kazem pa posle koliko ste se upoznali..kaze pa nismo se videli..ja zablenula kao mentol..pa reko jbt kako ste bili zajedno ne kapiram..pa eto bili..i onda oni na istom tom fejsu skontali da nisu jedno za drugo... A ovo za PP je bilo zezanje naravno Izvini, ali si zakomplikovala sad i ne razumem. Sta znaci biti zajedno na fejsu? Caskati?
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
nemam pojma...ja sam mslila da to meni neko objasni
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|