Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 01 Jul 2025, 23:28

Autoru Poruka
siN bRutaL
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 01 Okt 2013, 23:48
Korisnikov avatar
...
...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36

...senka drug..sto ih bre sve ne zaebes i ugasis forum.. :lol: ...
...odemo ti..zotjica i ja sami i opravimo forum za nas...
...aj ako si za..da popricam sa zotjom..pa da razradimo ideiu u zacetku.. :P ...

Vrh
Snow
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 01 Okt 2013, 23:50
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44

sacuvaj Boze gde senka pise da si ti mod??vecita sanjalice

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 12 Okt 2013, 13:24
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Skapirah da mije obrisan neki post..nema veze, nije do posta ( i sami znate kako mi taj broj znaci), nego do nacina.
Da obrazlozim....obrisali ste moj pa i 'svoj' u kojem ste iznjeli naravno hrpu gluposti pa se treba i 'oprati' na neki nacin....i neka ste.
Nego sta hocu da kazem...gospodin koji je prijavio post..nigdje nije bila pomenuta njegova privatnost kao ni neki drugi forumas ni neki drugi grad...mozda sam neciju mastu povrijedila hehe....
Ono sto zamjeram administraciji je to sto je doticni u postu napisao...' vidi one kobile sta je pisala tamo' i to niste nasli za shodno da izbrisete i da ga opomenete.
Ja post prijaviti necu..kao sto rekoh , takvim upisima ti ljudi vise govore o sebi nego o onima kojima se obracaju.
Hvala :)

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 12 Okt 2013, 13:26
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Molena je napisao:
Skapirah da mije obrisan neki post..nema veze, nije do posta ( i sami znate kako mi taj broj znaci), nego do nacina.
Da obrazlozim....obrisali ste moj pa i 'svoj' u kojem ste iznjeli naravno hrpu gluposti pa se treba i 'oprati' na neki nacin....i neka ste.
Nego sta hocu da kazem...gospodin koji je prijavio post..nigdje nije bila pomenuta njegova privatnost kao ni neki drugi forumas ni neki drugi grad...mozda sam neciju mastu povrijedila hehe....
Ono sto zamjeram administraciji je to sto je doticni u postu napisao...' vidi one kobile sta je pisala tamo' i to niste nasli za shodno da izbrisete i da ga opomenete.
Ja post prijaviti necu..kao sto rekoh , takvim upisima ti ljudi vise govore o sebi nego o onima kojima se obracaju.
Hvala :)

Opomenut je na pp za taj post...I zamoljen da ni on tebe vise ne pominje...
Prijavi post,pa da obrišem.

Vrh
siN bRutaL
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 12 Okt 2013, 23:20
Korisnikov avatar
...
...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36

Senka je napisao:

...nisi ti mene nista opomenula na pp..zaedno smo se smejali i upucivali pogrde koekome.. [smehsmeh.gif] ...
...a izmedju ostalog..nikog ja imenovao nisam..medjutim..prava kobila se uvek prepozna...
...mada veruem dae tom prilikom doslo do masovnog poistovecivanja s' plemenitim oblikom zivota.. :P ...

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 12 Okt 2013, 23:43
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

..hebite se, jeste čuli...nemo' to da mi radite...molim vas...

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 13 Okt 2013, 12:46
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

siN bRutaL je napisao:
Senka je napisao:

...nisi ti mene nista opomenula na pp..zaedno smo se smejali i upucivali pogrde koekome.. [smehsmeh.gif] ...
...a izmedju ostalog..nikog ja imenovao nisam..medjutim..prava kobila se uvek prepozna...
...mada veruem dae tom prilikom doslo do masovnog poistovecivanja s' plemenitim oblikom zivota.. :P ...

Jesam...i obećao si da nećeš više...
A to što smo usput malo i tračarili...pa Bože moj,ništa strašno i ništa što i drugi ne rade...
Ali...pošto ti imaš selektivnu amneziju...da ponovim...
Bratulni,molim te da ne vrijeđaš i ne pominješ Molenu.Nije lijepo,zaista.

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 13 Okt 2013, 12:48
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

siN bRutaL je napisao:
...senka drug..sto ih bre sve ne zaebes i ugasis forum.. :lol: ...
...odemo ti..zotjica i ja sami i opravimo forum za nas...
...aj ako si za..da popricam sa zotjom..pa da razradimo ideiu u zacetku.. :P ...

A što bih se i usrećila sa vama dvojicom...:lol:
Međutim...moje [srce.gif] je na ovom forumu...tako da... [001_smile.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 13 Okt 2013, 13:14
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Astra nemoj spajati teme...ona tema je moj autorski rad i ideja je kao moj photo blog.
Da sma htjela okacila bih tamo gdje su i ostale slike.
Ako je prolem otvoriti cu i nastaviti sve isto na mom blogu.

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 13 Okt 2013, 13:27
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Molena...već sam spojila jer takva tema onde već postoji...
Na šta bi to ličilo da svako od nas otvara takvu temu posebno?
Ako želiš,ja ti sve te postove mogu prebaciti na tvoj blog...samo kaži...

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu