Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Nemoj tako...dva puta je donekle pogodila... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
e to donekle je vadi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
a jeste se nahvalile  divne ste obje....steta sto mi se brat ozenio haha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pa kako si mu mogla dopustit da se oženi prije nego nas upozna? ccc... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ček ček.. vidi ti tamo.. mora da ima nešto za mene ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
gdje tamo hahahah i ti bi nesto crno probala prije odlaska na onaj svijet vidim ja..citam izmedju redova hahah  ... ti Gigi...za tebe imam jednog doktora, ista nam baba rado cu da vas upoznam..divan je znas vec 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Doktor? Opa...zvuči primamljivo...  Daj mi ga malo približi...visok/nizak, duga/kratka kosa, zna li kuhati? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mo.. al me pokopa sad pa ima valjda i nešto belo tu ili ček da drmnem jednu moze DOCA u našu familiju jel tako Gigić ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A čuj...uvijek je dobro imat nekog doktora pri ruci... 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ima Iskra..bijele se dlanovi i stopala  Gigic...ma zgodan u svakom smislu, njegova dobrota je 8 a ne 10 ( ono 2 ces ti de promjenis..znam ), nije neki kuhar ali zna super restorane, kratka kosa naravno..uredno podsisan, lijepe frizure, visina-Taman ...ne pitaj puno..samo se prepusti, vjeruj i uzivaj 
|
|
|
|
|
|