Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
NE , msm logicno da imam ne bi smjela forumasit 42 h ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ništa strašno, svi grešimo. Nego, u čemu je fazon sa potpisom ? ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
da li kad setate ulicom se drzite za ruke/ da li se ljubite na ulici ili na mestima gde vas niko ne gleda? koliko dugo treba da si u vezi pa da dovedes decka kuci? da li bi ga pustila da prespava kod tebe? da li idete zajedno na letovanje? sta kazete tvojoj mami da spacvate u odvojenim sobama,il? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
to mi nasla jedna forumasica sa neta odmah mi se svideo stih,mocan je smajlice volim a pjesma hit po diskotekama za gubiti se ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
da li se zovete maco ,kuco ili duso,srce? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: to mi nasla jedna forumasica sa neta odmah mi se svideo stih,mocan je smajlice volim a pjesma hit po diskotekama za gubiti se ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nesporazum. Moj potpis. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
kad flertujes sa nekim da li ti se znoje dlanovi?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: da li kad setate ulicom se drzite za ruke/ da li se ljubite na ulici ili na mestima gde vas niko ne gleda? koliko dugo treba da si u vezi pa da dovedes decka kuci? da li bi ga pustila da prespava kod tebe? da li idete zajedno na letovanje? sta kazete tvojoj mami da spacvate u odvojenim sobama,il? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) rekla sam da nemam, sa kim da se drzim, vazduhom bar 1 god ne bi spavao kod mene. ne. nista ne kaze jer ne dovodim nikog,sta zena da se mlati sa budalama ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: da li se zovete maco ,kuco ili duso,srce? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ne to mi je postoje i ljepse originalnije rijeci a ne te izlizane
|
|
|
|
|
|