Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
koju..? levu ili desnu?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
onu prednju kako se samo sija
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Julia ne lupaj a i ko danas gleda facu....niko imas grudi ,dupe, duge tanke noge, taman ten lako ti mozes naci tipa pazi kad ti ja kazem, vracara ahahah
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
slušaj ti megač staru iskusnjaru
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Julia ne lupaj a i ko danas gleda facu....niko imas grudi ,dupe, duge tanke noge, taman ten lako ti mozes naci tipa pazi kad ti ja kazem, vracara ahahah da takvog mogu lako..slazem se..ali necu takvog...hocu nekoga ko ce videti i da imam dusu megi..imam i srce..imam i malo pameti...ali na zalost to stvarno niko ne gleda..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Julia je napisao: MeGi je napisao: Julia ne lupaj a i ko danas gleda facu....niko imas grudi ,dupe, duge tanke noge, taman ten lako ti mozes naci tipa pazi kad ti ja kazem, vracara ahahah da takvog mogu lako..slazem se..ali necu takvog...hocu nekoga ko ce videti i da imam dusu megi..imam i srce..imam i malo pameti...ali na zalost to stvarno niko ne gleda.. hocu i ja to sve pa nemam momka, zato bolje prekrizi to spusti malo kako se ono kazeee aaaa ne mogu se sjetiti te rijeci znas ono kad od boljeg spustis na malo gore
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
sve ženske na forumu čupaju obrve na onu crtu, a ja to ne volim 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Picard je napisao: slušaj ti megač staru iskusnjaru a iskusna sam u pm
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
mogli smo mi zajedno vježbat nisi htjela
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Julia je napisao: MeGi je napisao: Julia ne lupaj a i ko danas gleda facu....niko imas grudi ,dupe, duge tanke noge, taman ten lako ti mozes naci tipa pazi kad ti ja kazem, vracara ahahah da takvog mogu lako..slazem se..ali necu takvog...hocu nekoga ko ce videti i da imam dusu megi..imam i srce..imam i malo pameti...ali na zalost to stvarno niko ne gleda.. hocu i ja to sve pa nemam momka, zato bolje prekrizi to spusti malo kako se ono kazeee aaaa ne mogu se sjetiti te rijeci znas ono kad od boljeg spustis na malo gore pa ne znam...da li je bolje spustiti kriterijume..i imati nekoga...ali opet ne biti potpuno ispunjen i srecan...ili biti sam i cekati svojih..bar 5 minuta PS..ne zezam se, sad stvarno pisem..i stvarno cesto razmisljam..o tim stvarima
|
|
|
|
|
|