Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
kakav utjecaj!? nema toga....posebno na forumima ovog tipa gdje i nema nekih dubokoumnih prica i rasprava pretapanje iz supljeg u prazno i obratno reala je nesto drugo i to ne treba mjesati nikako
slazem se sa navedenim da se radi o socijalnom aspektu..moze se iz slova dosta toga zakljuciti o osobi koliko god se trudio prodavati ipak se na kraju zakljuci nesto tako da je meni smijesno kada neko napise..kako ti mozes o meni da pises tako,mi se ne znamo pa citam...i iz slova zakljucujem..to je virtualno upoznavanje sta mene briga kako izgledas..meni je slovo tvoja slika
ne zelim ni da upoznam...prije sam i imala nekih zelja upoznati ovoga ili onoga sada se slazem s Casualom..sve sto je u kutiji tamo treba i da ostane
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne govorim..tebe bih voljela upoznati ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Ima uticaja,covek moze gadno da se utripuje da je nesto sto nikako nije u realnom zivotu.To mu je odlicna terapija da zivi u nekom svom zamisljenom svetu a da ne uznemirava ljude oko sebe u reali.Da veruje u to i da misli kako mu drugi veruju.Sto ljudima rusiti snove.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
To samo djeca i nezrele osobe mogu da se utripuju tako...a brzo se to i provali. Utjecaj se moze javiti samo kod osoba sa jakim kompleksima, nestabilnim osobama koje i inace imaju problema sa sobom.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
sve je to individualno.. Na nekoga utice, na nekoga ne.. Ali takodje mislim da je nemoguce upoznati nekoga ,kuckanjem na Netu..Tastatura, kao i papir svasta trpi.. Ko je kakav-sve je to u ''oku'' posmatraca..Uglavnom vidimo ono sto zelimo i kako zelimo.. Pa i kada mislimo da smo nekoga ''provalili'' to je SAMO nas utisak,vidjenje i misljenje, sto sa realnoscu ne mora da ima nikakve veze. Sto se mene licno tice, mozda je nekada na pocetku mog ''forumasenja'' forum donekle uticao na real u smislu da sam vise vremena provodila na forumu, a samim tim imala manje vremena za realu..Ali dobro..sve u zivotu..i dobro i lose i bitno i nebitno ima neku svoju svrhu i smisao..sve je to neko iskustvo.
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
kad mi se zahvali neko na strpljenju i ljubaznosti,ja mu kazem baksis ostavite na mom spomenaru 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
utjece kako da ne zaljubila sam se i to nesretno to ostavlja jako veliki utjecaj na moj real life
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ja kuckam desnim palcem sa telefona,tako da mi se malo deformisao Ali otkako sam pocela da ga tretiram kremama u kojima ima visok procenat etericnih ulja palac ponovo lici na sebe 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ljubim da prodje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|