Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Boss je napisao: Ali ja nemam žensku torbu. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Napisala sam da i muskarci imaju one muske torbice ili u najmanju ruku pederusu
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
pederushu jer su pederi svi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ko dao naziv takav torbi svaka mu cast
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Nikita je napisao: Boss je napisao: Ali ja nemam žensku torbu. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Napisala sam da i muskarci imaju one muske torbice ili u najmanju ruku pederusu Ali ja nemam ni mušku. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa gdje drzis kljuceve, novcanik, mobitel i labelo kada izlazis vikendom vani?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Molena je napisao: pa gdje drzis kljuceve, novcanik, mobitel i labelo kada izlazis vikendom vani? Sve u džepu, ja sam čovek sa sela. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Ali nisam peder. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa onda ti imas ona ispupcenja naprijed u dzepovima..moze svasta da se pomisli ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Molena je napisao: pa onda ti imas ona ispupcenja naprijed u dzepovima..moze svasta da se pomisli ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) I napred i pozadi, novčanik je pozadi. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Jeste rizično ali... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
E bas ti hvala sto si nam otkrio gde drzis novcanik.... 
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Moja torba: Hm evo bas sad virim da vidim Novcanik,labelo,mobilni,cetka za kosu,dezodorans,parfem,manji neseser ( a u njemu rekoh labelo,sjaj za usne,olovka za oci,maskara,rumenilo i cetka za rumenilo),maramice obicne vlazne,obavezno nesto slatko(trenutno nema  )
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
|