Autoru |
Poruka |
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Prednost sto caskam koliko mi se caska, kad mi mrsko ofnem se, ne moram izmisljati razloge da pobjegnem. Mana, rijetko kad mi mrsko caskati ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
ni jedno ni drugo ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Предност што мореш да рекнеш све а Манка не мораш иЧ ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
prednost je što možeš non šalantno da lažeš, a mana je što kad ti neko nešto baje...i sam znas da je laž neviđena... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Passion je napisao: Forum mesto gde dolazite da se zabavite, a isto tako mesto gde dolazi do raznih nesporazuma, gde nije sve sjajno. Kako izbegavate nesporazume? Sta je ono sto Vam smeta kad se pisete sa nekim, ili ste od onih kojima nista ne smeta ? Pogadja li Vas kritika izrecena od strane drugih forumasa, smetaju li vam slike odredjenog sadrzaja?
Svako sebi daje za pravo da komentarise vase pisanje, a Vi samo znate i na vama je da kazete.... Da li ste svoji kad pisete na forumu ili pokusavate da se dopadnete drugima? na zalost sam uvek samo svoja....jbg..kad ne umem da budem tudja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
sto citira Passion znaci ne mogu da verujem da sam to ja bila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: sto citira Passion znaci ne mogu da verujem da sam to ja bila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a ovo si ti bila? hahhahahahahahhahaa.. verovatno sam znala dok si bila aktuelna, ali stvarno sada nisam mogla da se setim ko je Passion Jos razmisljam..ko je ovo otvorio ove dubokoumne teme 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
gde nije sve sjajno joooj bas me blam , gle ti taj uvod majko mila veoma dubokoumno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
sto te blam...to samo znaci...da umes da budes i ozbiljna.. 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Julia je napisao: MeGi je napisao: sto citira Passion znaci ne mogu da verujem da sam to ja bila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a ovo si ti bila? hahhahahahahahhahaa.. verovatno sam znala dok si bila aktuelna, ali stvarno sada nisam mogla da se setim ko je Passion Jos razmisljam..ko je ovo otvorio ove dubokoumne teme  ma prepisala šta ti je
|
|
|
|
|
|