Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Just je napisao: Objasnjavan kolegicama nesto za nekog djecaka i one ne mogu da se sjete ko je u pitanju i ja im govorim, ma znateee sigurno....ima neko upecatljivo ime (pokusavam da se sjetim) i onda ko iz topa izvaljujem Lav Nikolaj Tolstoj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ... ma samo si htjela da budes brza hahahaha upis ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Poslednji put menjao Molena dana 19 Okt 2012, 16:49, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bile drugarica i ja na utakmici...bilo to davnije.... Vojvodina:Crvena Zvezda i izlazii ovaj cika  I dere se moja drugarica "JUUU ENO GA PEDJA D BOY, PEDJA D BOOOY" jA JE KLEPIM rek"o "Cuti gusko jedna nije to Pedja d boy nego bata kan kan"  Mada jesu slicni, sva sreca pa je niko nije cuo inace bi se upisali od smjeha ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
"Kupila sam sebi i meni" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ameno je napisao: sta znaci reč " prznica " MeGi je napisao: Ono od hleba kad se isprzi? Ameno je napisao: MeGi je napisao: Ono od hleba kad se isprzi? to je przenica sa jajima  ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Povodom odlaska nase Bubi u privremenu peMziju!! Bubi je napisao: Povlacim se sa foruma do daljnjeg... Svima puno pozdrava,poslacu vam razglednice i fotke. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) E Bubi bas si biser nasmija me slatko ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ahahhahahahahaha Tw...ahahahahah jel se to svrstava u biser ili odvalu? Blam ipak nije
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
*Twilight* je napisao: Povodom odlaska nase Bubi u privremenu peMziju!! Bubi je napisao: Povlacim se sa foruma do daljnjeg... Svima puno pozdrava,poslacu vam razglednice i fotke. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) E Bubi bas si biser nasmija me slatko ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A,mogla sam da cutim jos malo,mozda bih dobila i neki poklon sa masnicom. Naravno nisam mislila na sat sa masnicom. ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Vuja odgovara na megin post (imam novcanice iz '93)  megi odgovara  Nakon par minuta skapira sta je u pitanju 
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
MeGi izgleda da je ova tema otvorena za tebe i mene..ponekada se i Just upise ali zagarantovano je tema otvorena za nas dve hihihiihihihhiihi
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
*Twilight* je napisao: MeGi izgleda da je ova tema otvorena za tebe i mene..ponekada se i Just upise ali zagarantovano je tema otvorena za nas dve hihihiihihihhiihi Za tebe narocito, samo kad se raspises ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
|