Autoru |
Poruka |
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Mojne je napisao: Radisav_Oluja je napisao: Mojne je napisao: izgleda da nikom nisam falio OĐE Svima si falio.  ako je tako što mi je golišav spomenar nađoh ga dnu treće strane ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif) Velika nepravda.Sada su ici i kopirati i pastirati u spomenar bar 1000slika. 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
e ako ćeš vala
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Iskra je napisao: MeGi je napisao: Necu da mileva ima isti avatar kao ja ja sam prva nasla ovo jagnje neka menja avatar naredite joooooj pa nemate isti njeno ima problem sa vilicom ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) hahahhahahahahhahaha ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Iskra je napisao: e ako ćeš vala šta je ? ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mojne je napisao: Iskra je napisao: e ako ćeš vala šta je ? ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) šta ..šta je ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Iskra je napisao: Mojne je napisao: Iskra je napisao: e ako ćeš vala šta je ? ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) šta ..šta je ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) pa to, ko da sam dosadan
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ama nema veze sa tobom ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Sta ?
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ništa ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Ghost
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 17:11 Postovi: 336
|
Ima ovde neko kome dugujem izvinjenje zbog mog postupka, jednom prilikom udaljio sam se bespotrebno, a čekao sam natalna karta da mi su uradi. Zbog morbidnih dešavanja u mom privatnom životu, nisam bio u stanju da odreagjem ispravno, mnoge sam tada odstranio. Dakle, sorry 
|
|
|
|
|
|