Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ne pretjeruj sada joj kud ti rekoh
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Sto se vise trudis da budes fin, oni sve gori. Svaki dan sam pohvaljivao nekog forumasa, ali svakog. A oni poceli da pricaju negativno o meni. E nema vise pohvala. Od danas hvalim samo sebe. Znam, izgledace da sam narcis, ali sam prinudjen.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
mnog je lepse na odmoru nego na poslu...hahahahahahhahahhha
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
da sam prolupala ubacila sam pogresnu karticu u bankomat i kucala pin od druge kartice i masina mi je progutala
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ne može to bez kabla.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Molena je napisao: da sam prolupala ubacila sam pogresnu karticu u bankomat i kucala pin od druge kartice i masina mi je progutala sad moras da se udas, nema drugo resenje
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: da sam prolupala ubacila sam pogresnu karticu u bankomat i kucala pin od druge kartice i masina mi je progutala zato ja koristim samo jednu karticu.. inace bi bilo gutanja svakog drugog gana... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
da je Juliška dobro pocrnela ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..da Moleni treba lekcija... Molena je napisao: da sam prolupala ubacila sam pogresnu karticu u bankomat i kucala pin od druge kartice i masina mi je progutala   .
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
 ..ma Minnie, nisam gledala, ne mislim o cemu treba u tom trenutku. hahahha...i jos odem na odjel koji treba i kazem uzela mi ova masina karticu..pitaju me jel local ili visa..reko local..nakon pola sata mi salju mail, kazu nije local card,visa je...reko jbt  hahah, ja do tog trenutka nisam bila ni svjesna koju mi je karticu progutao bankomat i zasto..i tada tek skapiram da sam pogresnu karticu ubacila a kucala pin od druge...kazem ti..ko zna o cemu sam ja mislila  Julia..samo jedna banka, ali dvije kartice 
|
|
|
|
|
|