Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
SHE je napisao: kako izgleda kad ti ucinis lep gest? e jbg..izgleda... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Boss je napisao: Ko je sledeći ? Ne razumem pitanje?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
da si mod,da li bi nekog namerno cikala jer ti je interesantan?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Julia je napisao: Boss je napisao: Ko je sledeći ? Ne razumem pitanje? Na stolici. Mislim da je vreme da ustaneš, da se ne ukočiš. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
Koji žanr filmova najviše voliš gledati?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Molena je napisao: Boss ti ko neki redar ovdje..pusti zenu, sta ti je. Hoces ti opet.
Imas li idola? ( nisi mi odgovorila na to pitanje) Vjerujes li u crnu magiju? Pustis li dlake na svom tijelu preko zime ? Sta uradis kada ti na javnom mjestu gace upadnu u dupe i smetaju ti, jel ih nonsalantno izvuces iz guzice ili trpis? Onda se vraćamo na 24 sata po osobi. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Jel ti u zivotu vaznija struja ili voda?
Jesi li sazrela na netu od svog prvog pojavljivanja? Mislis li da se i na netu ljudi mjenjaju za godinu dana kao i u zivotu...sto je normalno valjda?
Da imas zlatnu ribicu sta bi trazila od nje (konkretno..materijalno..stvar) ? Pa posto imam oboje..jbg vazno je i jedno i drugo..ali generalno ..vaznija je voda..bez struje moze da se zivi,bez vode ne Jesam ,svakako.. Mislim.. Trazila bih..uf bre Molena..materijalno nikad ne bih ttrazila..to bi mi bila neka od zelja ,posle onih drugih bitnijih..al ajde..trazila bih avion  svojlicni 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
montoya je napisao: Koji žanr filmova najviše voliš gledati? trilere
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
montoya je napisao: Koju bi destinaciju izabrala od ponuđenih?za god. odmor naravno..  Dubai Spanija Italija Egipat Grčka Spanija
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|