Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ahahhahahahahhahahahahhahahahahahah kritikujem Tw..sto vice bez veze..ometa mi koncept muvanja 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Pohvaljujem Tvajlajta koja ima tak'o zgodne i izvajane noge da može da joj pozavide sve dvadesetogodišnjakinje... Pohvaljujem i Juliu... Isti objašnjenje, samo sam mislio na grudi (bez piva) ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Žex je napisao: Pohvaljujem Tvajlajta koja ima tak'o zgodne i izvajane noge da može da joj pozavide sve dvadesetogodišnjakinje...
E sad crkni Rakel utatataaaaa  Zex ljubim te uuuuuuuuuu ma sta u celog!!!!!!!! sise nikad nece imati bolje od mene tako da se ne vazi ovo sto si napisao za nju hahahahhahahhaha
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ahahahhahaahahhahaha..nemoj sad da skinem majicu...ahhahahahahahhahahaha a i nisam ja dvadesetogodisnjakina..pa necu ni da ''crknem''..nego se bojim ove dece sto su ljubomorna na ''babe'' 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
a oces ti da me pohvalis?a
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Aj Picard..pohvali me da crkne TW
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Julia je napisao: ahahahhahaahahhahaha..nemoj sad da skinem majicu...ahhahahahahahhahahaha a i nisam ja dvadesetogodisnjakina..pa necu ni da ''crknem''..nego se bojim ove dece sto su ljubomorna na ''babe''  joj sto si se uFatila za tu decu ... manse njih bolest je svacija  "babo" Pikard... oprostila sam ti i bolje nemoj da cackas mecku ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Slobodno se poskidajte na atributima pa da Pikard vidi da sam u pravu...  Picard je napisao: ma daj Žex, pretjeruješ Sa' će da ti pokažu... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Julia je napisao: a oces ti da me pohvalis?a ja to u sebi, zar ne osjetiš Julia, tu energiju koju emitiram prema tebi !? ne pohvaljujem ovako javno, ko na buvljaku taman posla, pa da postanem ko moja teta, ni čut'
|
|
|
|
|
|