Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ista bi volela da te pita neko,a nije do sad?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: Kada bi se nasla u situaciji da biras putovanje : sama na Maldive ili u Crnu Goru s prijateljicom sta bi izabrala? u crnu goru sa prijateljicom
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
SHE je napisao: pazi ovu molenu,sto navalila ko zec na kupus  Omiljeno cvece,zuta ruza...jedan ili vise komada? nije bitan broj...bitan je gest
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
SHE je napisao: ista bi volela da te pita neko,a nije do sad? potpuno mi je svejedno moze svako da me pita sta god hoce
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
kako izgleda kad ti ucinis lep gest?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ko je sledeći ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Jel ti u zivotu vaznija struja ili voda?
Jesi li sazrela na netu od svog prvog pojavljivanja? Mislis li da se i na netu ljudi mjenjaju za godinu dana kao i u zivotu...sto je normalno valjda?
Da imas zlatnu ribicu sta bi trazila od nje (konkretno..materijalno..stvar) ?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
..
Poslednji put menjao montoya dana 18 Feb 2013, 09:44, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Boss je napisao: Ko je sledeći ? Urko
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Boss ti ko neki redar ovdje..pusti zenu, sta ti je. Hoces ti opet.
Imas li idola? ( nisi mi odgovorila na to pitanje) Vjerujes li u crnu magiju? Pustis li dlake na svom tijelu preko zime ? Sta uradis kada ti na javnom mjestu gace upadnu u dupe i smetaju ti, jel ih nonsalantno izvuces iz guzice ili trpis?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|