Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: Julia mislis li da roditelji od dece mogu napraviti idiote? Da, mislim.
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
molena da cuti! Za nju imam pitanja,vezana za Afriku ...al otom potom 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Imas li neku taktiku kad si u vezi sa nekim? Nemam..reagujem srcem uvek..zavisno od trenutka..Kazem ono sto mislim..ne taktiziram..reagujem impulsivno..i kada sam ljuta i tuzna i kada me muce neke nedoumice ja to zelim da podelim sa drugom stranom..a to muskarcima ne odgovara..valjda ih gusi..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
Poslednji put menjao Julia dana 16 Feb 2013, 22:25, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Molena, jesi videla uživo afrički crnački qrac ?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
SHE je napisao: volis li da prespavas dan i da li te posle toga grize savest jer si ga propustila? Kad bi mogla da ti se ispuni jedna zelja sta bi to bilo? vikendom dugo spavam..i kad ustanem obicno se iznerviram sto mi je dan bzv prosao.. Dobro zdravlje i dug ziovt mojoj porodici..
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Jesi li zvezda u svom drustvu ? pa ne znam..svako od nas je zvezda na svoj nacin
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Smatras li da je samozadovoljavanje normalna stvar ? Sta bi mijenjala na forumu da mozes? Koga bi voljela upoznati i zasto? Mislis da je Senka previse tolerantna? Kako bi reagirala da udjes pod tus i zateknes dragog kako 'ga baca u nesvjest' ?
I preskocila si jedno moje pitanje. Da, mislim da je to normalna stvar..hahhaha.bolje to odraditi i sam, nego sa bilo kim  Nemam pojma, ovo drugo pitanj iziskuje razmisljanje  Tebe..jer te gotivim..Picarda jer ga isto gotivim..Megi..Just.. Senka je diplomata hahahhahaa..Pomogla bih mu  ps...odgovorila sam na 1 pitanje
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Uhhhhhhhhhhhh...valjda sam odgovorila na sva pitanja 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Julia je napisao: Uhhhhhhhhhhhh...valjda sam odgovorila na sva pitanja  Nisi na moje, da li si zapalila kuhinju ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Kada ti se zadnji put neki muskarac upucavao?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|