Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Mo..kako niko da te poFali evo ja te poFaljujem što si se lepo odmorila i vratila nam se odmorna i čila ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Pohvaljujem Tw i Molenu vratile su se forum drugacije izgleda ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
isto tako pohvaljujem sve koji su bili prisutni (ukljucujuci i sebe) na forumu i pisali dok su se neki odmarali i brckali u moru 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
he he he..pohvaljujem onda sebe sto sam se brckala i jos svasta nesto u moru
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
kud sam, budala, obecao da necu nista da pricam tako mi i treba sad a znas koliko mi na vr' prstiju da o svemu ...e, jbg
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ne mogu ja mislila sam da cu izdrzati..ali nema sanse listam slike svaki dan i jednostavno moram sa svima da podjelim taj osjecaj
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
i ja listam ali ne delim ni sa kim, sta je moje, moje je
dobro je Julka, priznaj da si to ti, sta te briga
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Trile je napisao: i ja listam ali ne delim ni sa kim, sta je moje, moje je
dobro je Julka, priznaj da si to ti, sta te briga cccccc...dobro dobro..opet ces ti plakati da ti posaljem neku fotku..al nece da moze... esmo se dogovorili da nikome ne kazes, a
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
poHvaljujem Molenče..  za nove teme koje je otvorila