Autoru |
Poruka |
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Odbanovan Oleg...šta je sada problem?
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46114
|
MrPhact je napisao: Julia je napisao: Zabranjena su sindikalna organiziranja,masonske lože,udruživanja u svrhu utjecaja na rad administratora i moderatora! hahahhahahahahhaa......dal ste normalni...ahahhahahahaha a inace....Sindiklane organizacije ne smeju da budu zabranjene...a ne formiraju se zarad uticaja na rad ''poslodavac'' vec ostvarivanja prava ''zaposlenih''  ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) e nek ga je neko i procitao Gdje si ti Faktore...opet me nešto kritikuješ...jel.. 
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
MrPhact je napisao: Senka je napisao: MrPhact je napisao: Julia je napisao: Zabranjena su sindikalna organiziranja,masonske lože,udruživanja u svrhu utjecaja na rad administratora i moderatora! hahahhahahahahhaa......dal ste normalni...ahahhahahahaha a inace....Sindiklane organizacije ne smeju da budu zabranjene...a ne formiraju se zarad uticaja na rad ''poslodavac'' vec ostvarivanja prava ''zaposlenih''  ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) e nek ga je neko i procitao Gdje si ti Faktore...opet me nešto kritikuješ...jel..  Pa jbt napisala si Pravilnik kilometar dug ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Eeee...ovako...prvo je bio onaj skraćeni pravilnik...pa onaj dugi...još prije godinu dana... I niko ih nije čitao...nijedan...niko nije ni primijetio da je bio jedan,pa drugi,pa opet prvi... I sad odjednom frka...a da nije zbog pravilnika,pa to je jasno... 
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
Pa nije, naravno da je jasno. ![[high-five.gif] [high-five.gif]](./images/smilies/high-five.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Kritikujem Admina sve mi smajliče poremetila i ne merem nači moje omiljene ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
De mi pošalji na pp koji su ti to...pa da ih poredam drugačije... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
evo oma šaljem ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Samo nek mi neko objasni jel se to sada traži strog moderator ili?? Pošto smo imali takvog al vam nije odgovarao Da treba mod.. treba jer se zaista ne moze sve pokriti
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Iskra je napisao: Samo nek mi neko objasni jel se to sada traži strog moderator ili?? Pošto smo imali takvog al vam nije odgovarao Da treba mod.. treba jer se zaista ne moze sve pokriti Trenutno ne traimo moderatora. Previše je promjena u timu,zaustavićemo se na trenutnoj postavci. A tema k'o tema,meni je drago da čujem šta forumaši misle. Tako sam temu shvatila.
|
|
|