Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: uh...utjece itekako ne forum...ali cijelo ovo moje uvlacenje u net svijet pa onda i forum je ostavilo velik trag na moj real life...ne mislim na svakodnevnicu..nismo djeca. Ali onako....povezes se s nekim ljudima koji ostave traga u tvom zivotu...ne u net zivotu, nego ostave trag u tebi kao osobi. Cim covjek gasenjem kutije razmislja o nekim ljudima iz kutije znaci da je to nesto ili da je taj neko ostavio utjecaj na njegov zivot. Kada podjes da razmisljas..pozelis da se javis, da pozdravis..da posaljes sms na forum da mozes....sve su to naznake da ima utjecaja i na real life. Koliko je to dobro ili koliko je lose...sve je individualno. Svi znamo koliko dajemo sebe ovdje...ali nekada granicu jednostavno ne vidis kao ni u reali....Ali na kraju, kako sve dodje tako ce valjda i sve proci...kao i u reali. Ne treba se s*ebavati nekim stvarima unaprijed...jednostavno se prepustis i uzivas ako uzivas. Ili jos gore..kad pocnes da sanjas ljude iz kutije.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
Ali to ipak nisu ljudi iz kutije. To su valjda pravi ljudi. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ..a sve ostalo je na ljudskoj masti...
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
nisam obuko ni cipele, mada Vučica to zna
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Marea je napisao: Ali to ipak nisu ljudi iz kutije. To su valjda pravi ljudi. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ..a sve ostalo je na ljudskoj masti... bogami..ti si bas PRAVA ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
sve ima utjecaja na život pa naravno i forum...mene boli želudac...pravim odmak odmah....enti forum  ))))))))
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...isti mi Q..manipulisao na forumu i to preneo u svakodnevni zivot..ili to cinio samo na forumu... ...vaznoe da imas motj nad poedinim osobama..da im se uvuces de god bilo... ...osetis samopouzdanje..osetis porast ega..a ponekad i neceg konkretnieg..  ...
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
ne nosim više torbu, hvala drugari
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
bas nikakav
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Bio sam u redu za mleko.I u jednom trenutku,poceh da se klatim kao na avataru.Da,da,bas ovako.Jedna starija gospodja rece:Ovi se drogiraju od sabajle.A druga,uze stap i tresnu me u krunske dragulje.A ceo red je vikao:Djubre neopevano.
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Danas sam isao kroz prirodu, gledao svet oko nas - zivotinjski i biljni svet.
|
|
|
|
|
|