| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bradpresto Pitt je napisao: Onak golišavu,uzvracam istom mjerom. opa znaci da ocekujem isto zauzvrat ne znam koliko je to pametno 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ajde Molena,ajde poslusaj me.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: osim marka...bar koliko ja znam a on mi je super ma i marko mi je ko maca i milan dobro manje mi se kenja na njega al malo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: tek sad vidim da ste vas dvoje VIP a ti si jos uvijek cak i bez avatara vrijeme je da krenes  meni rang vip izaziva osmijeh na lice u ime starih vremena i reakcija koje je izazvao
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Zasto ne bi bilo pametno,ne vidim razloga,jedino ako si udana,to postujem.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
posalji mu te slike ko boga te molim
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: Molena je napisao: osim marka...bar koliko ja znam a on mi je super ma i marko mi je ko maca i milan dobro manje mi se kenja na njega al malo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) meni su svi ok osim Mace, on mi je sirovina i nema dalje ono..meni se povraca na takve msukarce hahaha iako me zna nasmijati ponekad, priznajem sirovost jbg 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa necemo valjda furat ko Megi i Picard hahahahahahhahhha
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Zasto ne bi bilo pametno,ne vidim razloga,jedino ako si udana,to postujem. vise sam mislila na vizualno ali dobro  poslat cu pp, obecavam
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
evo sad ti ja saljem jednu svoju na p.p. al nemoj da pokazes nikome vide mi se i gacice cak
|
|
|
|
|
|
|
|