Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: Jesi li upoznala nekog muskarca sa foruma? Nisam Megi ni jednog..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
AJ sad lepo sacekajte da odg na sva pittanja pa nastavite ..Ok?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Mucili smo se svi Julia pa muci se i ti Vracaj u nazad bree - Je l ti se neko upucavao preko pp? - Zamisli da upoznas Brad Pitta forumasa, i odete drugi put na sastanak, i on ti donese cvijece, sta bi ti pomislila, da je samo pazljiv ili da zeli nesto vise od prijateljstva sa tobom?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
volis li da prespavas dan i da li te posle toga grize savest jer si ga propustila? Kad bi mogla da ti se ispuni jedna zelja sta bi to bilo?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
SHE je napisao: kako bi reagovala da dobijes poklon iz sexy shopa i da li se uopste druzis sa ljudima koji bi ti tako nesto poklonili? Zasto me nepodnosis? Da li volis da blejis sa drustvom uz malo,vise,dosta alkohola nije bitno mesto ili ti je draze da odes u pozoriste? Ako bi to bila recimo rodjendanska sala..onda bi mi bilo simpaticno.. Podnosim te..itekako..  Volim da blejim sa drustvom..ali alkohol i ne vilim bas..u svakom slucaju pre bleja sa drustvom nego pozoriste..ali ponekad nije lose ni otici u pozoriste
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
SHE je napisao: mozes li da zamislis zivot bez ritma muzike za ples? mogu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: - Je l zamisljas svoje vencanje?
- Je l bi volela da bude u krugu najblizih ili ono bas velika svadba po svim obicajima? ne zamisljam
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Jesi li zvezda u svom drustvu ?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
al ste navalile, pustite je da ispliva