| Autoru |
Poruka |
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Ne veruj Senki ona nešto smišlja.
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Moj nosic je samo za Nikitine cmokice da se zna
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Vucice pa sto tako brzo ode ? Senka ... pa sta da sad kazem na ovo ?  Ja imam samo jednog koga poznam a da me zove "prijo" ....zbuni me u pet reci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Senka je napisao: casual je napisao: Daj Nikita cmokic pride  Senka kakve su to poplave opet po Sarajevu? Ne znam...nisam odavno bila u Sarajevu...a ovde je sve Ok... Gledao sam vesti na onoj N1 kazu opet poplave prete i po Sarajevu i ne znam jos gde.
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46372
|
Nikita je napisao: Vucice pa sto tako brzo ode ? Senka ... pa sta da sad kazem na ovo ?  Ja imam samo jednog koga poznam a da me zove "prijo" ....zbuni me u pet reci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Čudi me da ga nisi prepoznala...a sve tragove ostavlja... 
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|
Senka je napisao: Čudi me da ga nisi prepoznala...a sve tragove ostavlja...  Mimikrija je veština koja se stiče godinama 
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Ma daj zeno , ne smem ni da pitam nista  nema me ovde pa ima dosta novih , cim mi neko napise nesto da posumnjam ja produzim da se ne blamiram za dzabe ako pogresim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46372
|
Oooo...zato ta zmijurina...  Meni je Urke bio draži... ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Po macu sam posumnjala iskrena da budem 
|
|
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G