| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Bradpresto Pitt je napisao: Pa da vucica,jel ono ona zeca pojede ili koga vec,medu!? ја сам вегетеријанац ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46372
|
Вучица je napisao: [pozz.gif] У старом Београду је било доста кафана, то је свима познато. Као што је свима познато и то да је кафана без музике, па... к’о жена без бркова, односно... све је ту, само нешто фали. Стога је музика била честа по београдским кафанама, а свирало се и певало све и са свих страна, као што и доликује једном космполитском граду као што је Београд. У духу тог космополитизма, ево је једна лепа песма, тек колико да вас мало мрдне и подсети на она времена када је било и за кафану и за музику. http://www.bg-setac.com/zzz/9995.htmlOvo je jedan od mojih omiljenih sajtova... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Bradpresto Pitt je napisao: Vucice daj mi ocjenu na skali od 1-10. мислиш на укупни умјетнички дојам ил ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Pa da vucica,jel ono ona zeca pojede ili koga vec,medu!? ја сам вегетеријанац ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif) Onda medu s vegetom,,,buahahahhahahah
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46372
|
Вучица je napisao: немам поруке Сенко нигде Tamo na chatu...zar nije ostalo šta sam napisala ?
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Vucice daj mi ocjenu na skali od 1-10. мислиш на укупни умјетнички дојам ил ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) Pa nravski.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senka je napisao: Вучица je napisao: [pozz.gif] У старом Београду је било доста кафана, то је свима познато. Као што је свима познато и то да је кафана без музике, па... к’о жена без бркова, односно... све је ту, само нешто фали. Стога је музика била честа по београдским кафанама, а свирало се и певало све и са свих страна, као што и доликује једном космполитском граду као што је Београд. У духу тог космополитизма, ево је једна лепа песма, тек колико да вас мало мрдне и подсети на она времена када је било и за кафану и за музику. http://www.bg-setac.com/zzz/9995.htmlOvo je jedan od mojih omiljenih sajtova... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) послушај и ти ћемане Сенко нема на тупавом тубу ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Bradpresto Pitt je napisao: Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Vucice daj mi ocjenu na skali od 1-10. мислиш на укупни умјетнички дојам ил ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) Pa nravski. за укупан умјетнички дојам за прошлу годину дајем ти 0 зто што ниси писао уопште по блогу а ако и јеси то је било нешто с конца и конопца иначе за ове две год колико сам овде што се твог уметничког потписа тиче врло је препознатљив па самим тим и оригиналан ал штета што слова трошиш на којешта е тако ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma neeeee,to nego kolko me voliš od jedan do deset!
|
|
|
|
|
|
|
|