| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa mislim da znam ne trosim na gluposti..i slozila sam sebi prioritete i ono sto me usrecuje neko bi trosio na nesto drugo ja na nesto trece...to ej valjda normalno
ali kada idem u kupovinu recimo obuce ne ulazim u butike odjece jer iskljucivo trazim cipele i one mi trebaju!..ako me razumijes, neeee i najvise i volim ici sama u taj shoping jer ako trazim jedno ne volim svracati u masu nekih drugih prodavnica naucila sma i sa spiskom da idem u prodavnicu haha mislila sam da to nikada necu moci...ali eto
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma ja pitam sve zato sto me sve istnski zanima,a ne da bih koga omalovazavao,svaki je posao castan,i svaka placa je dobra,to je moje geslo! da da nemoj da ti trazim postove gdje omalovazavas...doduse kroz salu ko fol ali znamo se , KAJ NE  i mene istinski zanima nisam te omalovazavala..nego ti pokazujem kako je glupo nekoga pitati takvu stvar javno i prozivati da su siromasni i sta vec sve ne a pojma nemas
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Otprilike se zna kolike se place u kojoj drzavi pokojne Yugovine,pa to imas na Netu.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hhahahah ma daj Molena razluci salu od stvarnosti,a to sa spiskom imja napravim,ali kupim jos jedan spisak,,,buahahahhahha
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ali daj mi reci kako netko moze biti poduzetnik a ima tablet najnize klase,u nas obrtnici imaju jahte,vile,mlade zene...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ono sto ja radem jest da raskrinkavam LAŽ na Netu,trazeci kontradikciju u iskazima uporedujuci to sa stvarnoscu!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa dobro ugledam i ja jos nesto sa super ponudom pa kupim iako imam kuci ali spisak mi je zakon  a gdje ima podatak o placama pa za moju drzavu kazu da je prosjek 800 KM a znas kako je to prosjek malo sutraaaa kao i u Hr...ljudi grcaju u dugovima i rade za 3000 kuna kakva je to placa
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ali daj mi reci kako netko moze biti poduzetnik a ima tablet najnize klase,u nas obrtnici imaju jahte,vile,mlade zene... da da to su oni sto pate da se vidi a Makarska rivijera im je limit za pokazivanje jahte a i svi su manje vise propali zato vam drzava i grca u dugovima i krizi jbt sve je to moj Pitt prividno pa trebao bi to znati..
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
3000 kn je bogovska placa u odnosu na sve drzave ex Yu+Rumunjska,Bugarska,Albanija i sve drzave ex SSSR-...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
one koji su bogati tj koji imaju love vise od prosjeka su drugaciji oni su i skromni i pametni ne pokazuje se to...i pametno se trosi oni en bi imali da su rastrosni na glupostima
|
|
|
|
|
|
|
|