|
| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bradpresto Pitt je napisao: Molena je napisao: znaci rasipnik si kada su zene u pitanju volis na zenu potrositi
dopustis li ikada da zena plati pice ili veceru ? Apsolutno nikada,ovo ozbiljno pisem,tu sam izričit,znaci nikad ne dopustim da zena plati bilo sta,bez obzora na status,a rijetko dozvolim da i muski plate. auuuuuuuu sve mi je jasno sada !! ti nisi prilika, ti si neprilika covjece ali meni takvi trebaju da se razumijemo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma kakvi rasteretiti,,,buahhahahhah,ja preuzimam odmah resor financija,nema odvojenih novcanika.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahaha..kako skriva koliko zaradjuje  neka neka al da su to neke cifretine izvalio bi ti to davno bi se pohvalio takav si tip kao i za onu sa zadnjeg sjedista 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma novac se rastrajba na gluposti uglavnom,a ne na cascavanje i slicno!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma kakvi rasteretiti,,,buahhahahhah,ja preuzimam odmah resor financija,nema odvojenih novcanika. ma moze biti i jedan novcanik ali ja njime upravljam ne mjesaj mi se u posao buahahaha jos bi se ti ''popravio'' uz mene 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa zasto bih ovdje javno govorio kolko zaradujem,to je nebitno!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ako znas s novcem to je dobra osobina,to je umjetnost,kazu da jaznam s novcem,a pri tom nisam škrt i slicno.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa i ti ljude isto to pitas i vrsis javno pitisak samo sam ti htjela pokazati kako je to ruzno a ne zanima me koliko zaradjujes jos uvijek  ali ako ce jedan novcanik da bude..svaki eur cu da ti vazem hahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ja uglavnom vecinu novca trosim na tehnikalije,tu sve kupujem,na novine razne...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma ja pitam sve zato sto me sve istnski zanima,a ne da bih koga omalovazavao,svaki je posao castan,i svaka placa je dobra,to je moje geslo!
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 428 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|