|
| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
djesi Pitt najljepsi na svim forumima  sta zezas..bas je fin Brut..sve mi zao majke mi hahah sta ima, kako si?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Dobro sam,reci mi na onoj slici di papate,jesi li ti na onoj slici!?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nisam ja...ja sam slikala i kuhala jel ti se svidja ijedna? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Da ona s dignutom kosom,ja mislio ti,,,hahha u žuckastoj ili krem vestici!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Znala sam majke mi heheh. E ona ti je cesto gore kod tebe...razvedena, ima dvoje djece, bomba! Zaposlena, stabilna...sta ti vise treba 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hahahaa,ma samo kažem,mislio sam da si to ti,reko vidi vidi trebe,,,hahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Dobro joj stoji ta boja,teci joj da tu boju fura.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hocu reci cu joj  a sta hoces da kazes, da ja nisam treba?, aaaaaa nemoj da nas sada zavadis bezveze kad znam da me volis najvise od svih 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nisam ja nista rekao za tebe,nego sam mislio da si to ti,ma naravno da te volim,di ne bih,,,hahhaaahhahaha
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa nemoj sada da se stidis i izvlacis ko fol tim osmijehom i krebeljenjem znamo i ti i ja da je to tako...lijepo je znati iskazivati osjecaje  kako je u Zg, jel hladno?
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 478 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|