| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
vec sam maramice pripremila po milion i prvi put  ako nisam za prijateljem kojeg si otjerala zaplakala necu brate ni za tobom
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
to histericno pisanje bas lici na super smirenu i cool osobu 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: vec sam maramice pripremila po milion i prvi put  ako nisam za prijateljem kojeg si otjerala zaplakala necu brate ni za tobom brate mili sta bi kog djavola plakala ja odem pa dodjem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja sam iz Hercegovine  i btw, kad prestanes pusiti nemoj dolaziti na forum jedno vrijeme ko ce te trpiti..sva nervozna
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: to histericno pisanje bas lici na super smirenu i cool osobu  ahahahahahaha' ko bre smiren i kullllllllll? ja sam hiper aktivna da se zna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: ja sam iz Hercegovine  i btw, kad prestanes pusiti nemoj dolaziti na forum jedno vrijeme ko ce te trpiti..sva nervozna leleeee pa mislis da se iz tvojih postova ne vidi nervoza dzabe sto pusis 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa tako i izgledas kao neka hiper aktivna lujka 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: pa tako i izgledas kao neka hiper aktivna lujka  zato ti izgledas smireno
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
hala bogu nisam ko mrtvo puvalo
Poslednji put menjao SHE dana 14 Jan 2015, 13:27, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: Molena je napisao: ja sam iz Hercegovine  i btw, kad prestanes pusiti nemoj dolaziti na forum jedno vrijeme ko ce te trpiti..sva nervozna leleeee pa mislis da se iz tvojih postova ne vidi nervoza dzabe sto pusis  ja napisah neki dan da sam nervozna samo kada je ljubav u pitanju a vidim ti si opet vidovitu dzemilu zvala pa ti preslo njenih sklonosti hehe 
|
|
|
|
|
|
|
|