| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: nastavi da uzivas i slusas svoju pjesmu ja cu cekati da neko dodje na forum  inace, kako znas kad mi trebas Bozic cestitati a sad mi odjednom cestitas novu godinu po Julijanskom kalendaru? kako te vise nije stid sa tim bezobraznim provokacijama uopste nije bila provokacija ja se ne bih naljutila da si mi cestitala katolicki Bozic ali ne mogu ja to tebi objasniti ti si uvrtela u glavu da si pametnija,sto i jesi i da moras po svaku cenu biti u pravu,a meni vidis,to nista ne znaci ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Jos ce me Senka banovati zbog divnih zelja auuuuuuuuuuuu zivote aj da se pomirimo Mo evo povlacim rec ne zelim ti sretnu Srpsku novu godinu nek moje divne cestitke pokupi neko ko ce ih posmatrati kao mali znak paznje a ne kao provokaciju ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
a da mi probas objasniti!? jer ovdje ne postoji biti u pravu ili u krivu
zasto si mi na temi misao dana gdje si ostavila jedan blesav komentar i rekla forumasima tj ljudima koje ne znas da zive na grbaci roditelja, napisala molena sretna ti nova srpska godina!? msm ne vrijedjam se ja na takve stvari valjda je jasno, ali em zanima zasto si to uradila ako nisi imala namjeru DA provociras..
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
kakv znak paznje...da je znak paznje onda bi pazila a ti ne pazis nego sto na umu to na drumu...radi tvog ''znaka paznje'' je moj prijatelj otisao sa foruma  btw, nisam se naljutila...ne ljutim se ja tako lako posebno na lujke poput tebe 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
napisala sam post na poslednjoj aktivnoj temi sta je tu cudno? sta te briga sta ja lupam na temi misao dana? i ti si me na istoj temi pitala ,ko me naljutio a ja znam da nit te dupe zabole dal sam ljuta il sam vesela i opet se vracamo na srpsku novu godinu jebote sta je lose u tome da ti neko cestita srpsku novu godinu? nisam ti cestitala kanibalsku
opet ti kazem povlacim rec meni je sve jedno da mi i bajram cestitas mislila sam da sam te bolje upoznala kroz ove godine i pisanje po forumu al eto ,zajeb
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Zato si ti dobro upoznata pa se zna kad prvociras i kad si ljuta a kad raspolozena  i nema sta da povlacis riječ...ja sma lijepo rekla Hvala She i tebi ne slavim, ali kad su cestitke u pitanju i feste uvijek prihvatam i zazelim isto 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: kakv znak paznje...da je znak paznje onda bi pazila a ti ne pazis nego sto na umu to na drumu...radi tvog ''znaka paznje'' je moj prijatelj otisao sa foruma  btw, nisam se naljutila...ne ljutim se ja tako lako posebno na lujke poput tebe  taj tvoj drug je to iskoristio kao dobar izgovor u stvarnom zivotu pa i na netu ljudi koji nisu sposobni da udju u razgovor sa argumentima za ili protiv nisu vredni moje paznje toliko
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: Zato si ti dobro upoznata pa se zna kad prvociras i kad si ljuta a kad raspolozena  i nema sta da povlacis riječ...ja sma lijepo rekla Hvala She i tebi ne slavim, ali kad su cestitke u pitanju i feste uvijek prihvatam i zazelim isto  mislis da me dobro poznajes ahahahahahahahahahahaha ako se ne ljutis ne vidim razloga za onaj post u kojem si napisala da provociram ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
znaci trebam pisati samo ako se ljutim ili ako se slazem s tobom svasta zeno....mogla je na mom mjestu biti Gigi pa bih ti opet napisala isto jer mislim da si provocirala...tj krenula si, ali valjda i ti ponekad skontas kad je dosta  .. a mozda sma te i ja zaebala jer sam odgovorila Hvala i tebi...nisi to ocekivala vjerovatno. i zasto mislis da ti mene znas, ili da znas sve ovdje a da tebe niko ne zna!? jesi to to nekome iz guzice ispala posebna i drugacija od svih nas ne zaebavaj a u raspravi sa mojim prijateljom tvoj argument je bio vrijedjanje ukoliko me pamcenje sluzi....nisi ti napisala ni A od argumenata
|
|
|
|
|
|
|
|