| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
auuuuuu gdje me nadje  pa nemam bas neki najomiljeniji moram priznati a i kada bih izdvajala to bi bili stari ex yu bendovi, kada se muzika bas slusala azra, ekv, parni valjak, elektricni orgazam, josipa lisac, riblja corba, haustor, pa cak i bijelo dugme iz tog perioda..ima dosta bendova volim cuti danasnje nove bendove kojih ima jako puno...ali sve je to bend sa par pjesmica dobrih prije su to bas bili albumi...gdje su cijeli albumi bili dobri
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Danas je puno instant zvijezda...otpjevaju par pjesama i više ih nigdje nema. Šteta! Tako je i s našim riječkim Mandrilima. Malo su bili hit i sad su se uspavali. Moli...ja odoh na ručak...pišemo se još! ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Ovde u Srbiji je pocela da sprovodi naplata poreza "estradnim" umetnicima i to retroaktivno od 2011 godine. U Srbiji je polovina stanovnistva otisla u estradu druga polovina u politicare. Ova druga polovina se osetila ugrozenom i uvela je placanje poreza za prvu polovinu 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Gigi morala sam izaci iz ureda pa sam usput ranije i pobjegla s posla  pisemo se i pazi kako presvlacis bebe hehe. Cas u kojoj si ti polovini?hejteru 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
djes ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
hiticcccccccccccccccccc nauciti reci obavezno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
opla lijep i suncan dan....ljepota  dobar dan vam zelim, i osmijehu se vasem veselim 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
sretna ti nova godina da si ziva i zdrava i da se smejes ovim osmehom a ne ovim  e tako
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
zaista uzivam u ovoj pesmi alllllllll majke miiiiiiiiiiii steta sto je ne vrte malo vise na radiu
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nastavi da uzivas i slusas svoju pjesmu ja cu cekati da neko dodje na forum  inace, kako znas kad mi trebas Bozic cestitati a sad mi odjednom cestitas novu godinu po Julijanskom kalendaru? kako te vise nije stid sa tim bezobraznim provokacijama
|
|
|
|
|
|
|
|