| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Andrej Kramarić...najbolji igrač NK Rijeke koji će sada biti premješten u Englesku u neki meni nepoznat klub. Upravo sam gledajući neke njegove slike shvatila da me podsjeća na bivšeg... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
A dobro...vidjet cemo sta ce se desiti kroz sat vremena. Pisat cu im mail  I meni je sve automatski, ali eto ja htjela da promjenim password a pojma nisam imala taj stari i sada PRC hehe
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
opa opet na nogometase pucas.pa ja sam mislila da su doktori tvoja orijentacija  Ne vidim ga Gigi na slici, ali dobro je sto jos uvijek nije otisao i jos je tu negdje u tvom gradu...jos imas sanse da saznas koji je to klub, mozda i da ga vidis 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma znam koji je klub, samo za taj klub prije nisam čula.  A koliko sam ja informirana, Andrej nema curu, dakle... Ma nogometaši i rukometaši su u centru mojeg zanimanja jer ta dva sporta najviše pratim...naravno, na reprezentativnoj razini...nekad sam bila strastvena gledateljica skijanja, ali otkad mi Janice nema, nekako ne znam...fali mi netko naš...Ivica je ok, ali nije ni do koljena svojoj seki...  Mada, gledala sam sada Snježnu kraljicu kad je bila i stavljali su slike skijaša i ima zgodnih, moram ti priznati...  A što se tiče doktora, s njima ne dolazim tako često u kontakt (što s jedne strane i nije tako loše)  Na kraju krajeva...ja bih nekog kreativnog momka...da mi npr. zna svirati gitaru uz vatricu! ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahahahhaha romantivna Gigi gitara uz vatricu hi hi pa nace se vec neki svirac..steta sto je onaj iz Vatre ozenjen on bi ti mogao ispuniti tu caroliju ali naci ce se vec neki po tvom ukusu moguce je da je doktor ili cak i nogometas koji zna svirati gitaru i 'naloziti vatricu' 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Znam da hoće...ne kažu uzalud strpljen - spašen!  Moli, voliš li slušati Opću opasnost? Meni oni imaju genijalne pjesme - nekako duboke, emotivne.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Iskra je napisao: Pa Iskrice naša...ili da te sada zovemo Amerikankom? Hmmm... Koliko nam je tvoja kavica falila, to je nevjerojatno! ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jao Iskra....pa sto samo tako udje i izadje...to nije nikako posteno, samo da se zna Gigi, volim....nisu mi najomiljeniji bend ali imaju finih pjesama.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A tko ti je najomiljeniji domaći bend?
|
|
|
|
|
|
|
|