Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Boss je napisao: Šta spremaš za večeru ? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Sluša li Romeo ? za veceru spremila spagete...i poslasticu..pitu sa jabukama  Nema Romea...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Pitt jesam na stolici al ne vrucoj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma znam,ali da te pitam jel jos volis i to,,bauhahaha Ne, ne volim nikog prazno sve u meni i to me plasi
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Razmisljas li koga ces staviti sledeceg? ) molim te Picarda ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) she sedi Julija Ne razmisljam jos...ima jos vremena
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Pitt jesam na stolici al ne vrucoj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma znam,ali da te pitam jel jos volis i to,,bauhahaha Ne, ne volim nikog prazno sve u meni i to me plasi Ok hvala na odgovoru,samo sam htio cuti,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Imas li neku taktiku kad si u vezi sa nekim?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Picard je napisao: šta misliš o vezi s muškarcem koji je 10-ak godina mlađi od tebe ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) hmm..pa zavisi ..bila sam nekad misljenja da su godine bitne..sada sve vise verujem da godine nemaju mnogo veze sa zreloscu..i razmisljanjem.. Ako je dovoljno zreo..mozda...mada, opet...mnogo je bre 10 god..
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
PA DAJ BRE..NE MOGU DA PRATIM..NE SPAMUJTE 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
julija nemoj da mo ignorises pitanja! Da li imas strah od necega i koji? Da li mastas i o cemu?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Žex je napisao: MeGi je napisao: Da li bi pristala da postanes poznata licnost iako recimo nemas nikakav talenat? To je uspela Kim Kardašijan, Tila Tekila i ostala plejada neradnika koja je na mufte zaradila milione.... @tema Da li više voliš plivanje ili eukaliptus ? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) plivanje
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
SHE je napisao: jel si kupovala nesto u sexy shopovima...nekad?  jbg..ne
|
|
|
|
|
|